‘Meerderheid Britten wil de EU uit’

Als het referendum over Engeland en de Europese Unie vandaag zou worden gehouden gaat Engeland de EU uit. Dat zegt althans een poll gehouden in opdracht de de Daily Mail. Tot nu toe was er altijd een meerderheid van de Britten die in de EU wil blijven. Voorzichtigheid is geboden: de meerderheid (51 procent) ligt binnen de foute marge van het onderzoek. Toch lijkt er een kentering. Die zou kunnen samenhangen met de vluchtelingencrisis. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de meeste Engelsen niet erg enthousiast zijn voor het verwelkomen van vluchtelingen uit Syrie  

Bron(nen):   Mail on Sunday      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. disqus_RinSh7fPr4

  Helaas, als de kwestie met de gelukszoekers tijdens de verkiezingen een paar maanden geleden had gespeeld zou het politiek landschap er in Groot-Brittannië nu heel anders uitzien.

  • MAKE $98/HOUR BY GOOGLE JOBS

   $98_per_hour special report!!!!……….After earning an average of 19952 Dollars monthly,I’m finally getting 98 Dollars an hour,just working 4-5 hours daily online….It’s time to take some action and you can join it too.It is simple,dedicated and easy way to get rich.Three weeks from now you will wishyou have started today – I promise!….HERE I STARTED-TAKE A LOOK AT……qev….
   ================= www.Jobs367.com ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣

   (in antwoord op disqus_RinSh7fPr4)

Reacties niet toegestaan