IS: Geraakt zijn de imbeciel Hollande, het perverse Bataclan,

IS heeft een verklaring uitgegeven, in het Arabisch en in het Frans. Daarin wordt Allah geprezen en geroemd om het feit dat hij 8 jonge broeders de moed heeft gegeven de ongelovigen in Parijs, hoofdstad van de perversie, te doden. De voetbalwedstrijd, waarbij de imbeciel Hollande aanwezig was, het theater Bataclan, waar  perverse jongeren goddeloos bijeen waren en andere broedplaatsen van ongeloof waren de doelen. Maar er komt meer, zegt de verklaring. Frankrijk en de andere landen die IS bestrijden zullen de wraak van Allah ondervinden. Allah is de allergrootste..

51 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Wat enorme een lul is die Allah van hun.

 2. Point

  Nog even een tekst die op 11 november op deze site stond; een toekomstbeeld dat op 14 november waarheid werd. Er komt nog meer zoals de IS zelf al zegt. Maar gelukkig gaat het niet over de Islam, want dat is een goede religie. En Islamisten zijn meestal zeer vredelievend zoals het Midden Oosten ons het elke dag laten zien. De grenzen moeten verder open voor nog meer Islamitische vluchtingen!! Wir schaffen das! volgens een goed nieuw Nederlands gezegde.
  —————————————————————————————
  Antiterreurexpert Peter Knoope waarschuwt het Westen. ”Een groot deel van de wereld haat ons. Wat wij vooruitgang vinden, vinden zij neokoloniaal,” vertelt hij in een interview met Vlaams opinieblad Knack. Hieronder een samenvatting:

  ”We denken nog altijd dat we moeten democratiseren, en dat onze seculiere vooruitgangsgedachten enige relevantie hebben in een wereld waarin het merendeel van de mensen antiwesters is,” zo begint de oud-directeur van het Internationaal Centrum voor Contraterrorisme. ”We hebben geen idee van wat zich aan het ontwikkelen is. De woede, de ontevredenheid, de antiwesterse sentimenten. Onder dat kleine groepje mensen dat gemobiliseerd is door de IS en daadwerkelijk de stap naar barbaars geweld wil zetten, zit een zee van mensen die goed begrijpen waarom die mensen dat doen.”

  Het begint volgens Knoope bij verschillende ideeën over de toekomst. ”Onze westerse samenleving, met haar modernistische kijk op het leven, is behept met een geloof in de toekomst. De hele moderniseringsgedachte gaat over de maakbaarheid van de toekomst: de wereld wordt beter, de wereld zal veranderen, onze economie zal groeien. Een groep van meer dan vijf miljard mensen wijst die moderniseringsgedachte af. Zij zeggen: “Wat jullie ons komen vertellen over de toekomst, is niet onze toekomst maar jullie toekomst.”

  Die modernisering valt samen met de bevrijdingsideologie van de postkoloniale periode. ”De postkoloniale belofte van verbetering – we gaan nu onze eigen landen opbouwen, we gaan daar iets moois van maken – is omgeslagen in een postkoloniale woede. Als je de gemiddelde jongere in Noord-Nigeria vraagt wat de democratie voor hem gebracht heeft, antwoordt hij: “Niets. Een corrupte politieagent en een levensgevaarlijk leger. Dat is onze democratie. Dank u, beste Europeanen.” De democratie die in grote delen van onze voormalige koloniën is geïnstalleerd, heeft de mensen niets opgeleverd. Maar wij blijven hen zeggen dat democratie het wondermiddel is.”

  Hetzelfde geldt voor ons rechtssysteem. ”Het oude systeem van rechtvaardigheid, dat in veel landen goed werkte werd compleet tenietgedaan en vervangen door wat het Westen invoerde onder het label democratisering, mensenrechten en “internationale rechtspraak”. Maar in hun dagelijkse praktijk zien de mensen dat het alleen maar ellende bracht. En dan komt al-Qaeda langs, of de IS of een van die groepen, en ze zeggen: “Democratie? Wat heb je daar nu aan? Wat heeft het jou gebracht?” Die groepen eisen een plaats in de politiek op. Er zijn natuurlijk massa’s mensen die met dat afschuwelijke, brute geweld van de terreurgroepen enorm veel moeite hebben, maar ze begrijpen het wel.

  • Likoed Nederland

   Terwijl de Fransen net dachten de woede van moslims toegemoet te zijn gekomen door Joodse goederen te etiketteren.
   Het bewijst maar weer: toegeven aan extremisten werkt niet.

   (in antwoord op Point)
 3. Romeo Faruk Ali

  WAT VINDEN JULLIE HIERVAN;

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?s=m118&ss=P2575&l=NL

  ‘IS’ heeft niks met ISlam te maken! Ook moslims worden vermoord door hun! iK LAS OP
  INTERNET DAT ‘IS’ uit gemiddeld 8000 man bestaat waarvan 2000 moslim extremisten die geindoctrineerd zijn. Basis; 6000 man zijn israelische en westerse commando’s waarvan voornamelijk Britse en canadese. Via google las ik dat. Nog een maand terug werden er in Turkije rond 100 mensen vermoord door een IS bomaanslag! Helaas hebben ze het niet echt daarover in de media. Sterker nog; ook daarvan krijgt de Turkse president de schuld van. kan je het je voorstellen?!! Dit is nou niets anders dan hypocriet zijn en METEN MET DUBBELE MATEN!

  Vreemd toeval of juist niet?!! Kunnen wij uitsluiten of dit (n)iets met de momenteel gaande georganiseerde ‘The 2015 G-20 Antalya/ Turkije’ te maken heeft ?? Wat gebeurt er nou met meer dan 2 miljoen Syrische vluchtelingen in Turkije??? Moet Turkije nou andermans ellende in zijn eentje oplossen? ‘Turkije biedt gastvrijheid aan maar liefst 2 tot 2,5 miljoen Syrische vluchtelingen’. Zal EU haar grenzen sluiten en genoegen nemen met alleen maar de samenwerking te versterken met Turkije m.b.t de Vluchtelingencrisis, vraag ik mij af. . Hoe denken jullie hierover? verder………………………………………………………………. STOP TERRORISME!! STOP PKK! STOP iSiS! Daesh. Stop alle vormen en soorten van terrorisme zonder te meten met dubbele maten! Dit is nou ook PRECIES waar President Erdogan al jaren over heeft! Afgelopen maanden heeft Erdogan al vaker (terecht) hierover gehad. En ja hoor; nu gebeurt het helaas ook in Frankrijk. Afgelopen maanden zijn er meer dan 100 Turkse agenten en militairen vermoord door de terreurgroep PKK. ALLEMAAL ERG NATUURLIJK!!! Sterkte aan alle slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Parijs. Mee eens!! Juist! We zijn allemaal mensen! Wat maakt het uit wie er is omgekomen? Het blijft onacceptabel! Of het nou in Parijs gebeurt of in Palestina, in Nederland of in Afrika: zoiets kan en mag NOOIT goedgekeurd worden! Wat een belachelijke mentaliteit hebben sommigen!…………………

  *** TROUWENS; pkk en isis zijn beide terreurbewegingen. En het is inmiddels

  algemeen bekend door welke westerse landen het gefinancierd worden. En dan schaamteloos de wereld voor de gek houden dat Erdogans Turkije hun steunt.

  — check het even en geef je mening in hoeverre het wel of niet kan kloppen – GOOGLE ZIT VOL MET iNFO hierover.

  check even

  Kunnen jullie je mening geven over het volgende; Eerst Al qaida en nu ISIS… zie google voor meer info hierover. Weet je wat ; ik ga jou matsen door nu even snel via google aantal website linkjes plakken hier; VOLOPSCHOKKENDE – HARDE BEWIJZEN; check maar beneden; http://www.wanttoknow.nl ENhttp://www.wijwordenwakker.org zogenaamd krijgt Turkse president Erdogan alle steun vanuit zijn bondgenoten in de EU en de NAVO… nou mooi niet, PKK en andere terreurgroepen krijgen juist alle steun om voor chaos te zorgen in het MIDDEN OOSTEN, en al te graag willen ze TURKIJE ERBIJ betrekken. Aangezien Erdogan er niet in trapt moet Erdogan weg.

  • Blargh

   “ik las op het internet” dat de aarde plat is …
   ik lees trouwens constant over laffe aanslagen van moslims op moslims, zolang ze maar ongewapende mensen kunnen afslachten komt hun kleine pikkie omhoog (of als ze meisjes en kinderen kunnen verkrachten)

   (in antwoord op Romeo Faruk Ali)
   • Moos1

    Blargh

    Foei, nu doe je het alweer.
    Kinderen worden vooral verkracht door autochtonen. Aangetoond en dat weet je.

    En jij geloof niet in ”sprookjesboeken”?
    En wel in de geschiedvervalsing van Bosma.
    Mm.

    (in antwoord op Blargh)
    • Blargh

     Zodra jij verschil kent tussen absolute getallen en percentages begrijpt spreken we verder , deal ?

     (in antwoord op Moos1)
     • Moos1

      Maakt weinig uit, percentages worden afgeleid uit absolute getallen.

      Maar daarover gesproken.

      Volgens de prognose van het Pew Research Centre, een internationale onderzoeksinstituut, zal het aantal moslims in Nederland groeien van 1 miljoen in 2010 (6% van de bevolking) tot 1,6
      miljoen in 2050 (9,4% van de bevolking).
      En dan met droge ogen insinueren dat moslims ”een gevaar” vormen.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      Wow, maakt weinig uit als een KLEIN percentage der bevolking procentueel BIJNA DE HELFT (46%) van de misdrijven pleegt?

      (in antwoord op Moos1)
     • Moos1

      Hoho, het ging om verdachten, geen veroordeelden.

      ”In aanraking met justitie”.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      zal me worst wezen, QED

      (in antwoord op Moos1)
     • Moos1

      O. Daar hoort namelijk ook bij : id niet (kunnen) laten zien.

      (in antwoord op Blargh)
  • Burgermans

   Al de terroristenvan IS zijn strenggelovige moslims die volgens de sharia leven met als doel de Dar al-islam te verspreiden, hoe kun je dan zeggen dat deze aanslagen niets met de islam te maken hebben?

   (in antwoord op Romeo Faruk Ali)
 4. Ko Herent

  Pervers.
  Hoe durven ze die term te gebruiken. Kinderverkrachter dagelijks kost. En als ze een beetje geld of macht hebben wordt het BACHA BAZI. En niemand die er wat van mag zeggen…is hun cultuur.
  http://dallasmorningviewsblog.dallasnews.com/2015/09/army-captain-dan-quinn-is-a-hero-for-trying-to-stop-child-rape-why-isnt-the-u-s-military-treating-him-like-one.html/

  http://www.nytimes.com/2015/09/21/world/asia/us-soldiers-told-to-ignore-afghan-allies-abuse-of-boys.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&_r=1

  • jandan

   het gaat over die kerk van rome?

   (in antwoord op Ko Herent)
   • Burgermans

    Integendeel, het gaat over de islam.

    (in antwoord op jandan)
   • Ko Herent

    Lees even zou ik zeggen dan weet je het. Gaat dat lukken?

    (in antwoord op jandan)
    • jandan

     ik heb het niet over je eigen beperkingen, maar over je geneuzel dat kant nog wal raakt.

     (in antwoord op Ko Herent)
     • Ko Herent

      Ben je ook slachtoffer van BACHA BAZI ? Je meesters aan het verdedigen ?

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      proest
      ik ben een vrij mens en in tegenstelling tot je zelf, heb ik geen meesters nodig.
      mensen napraten en mezelf er achter verschuilen heb ik niet nodig.
      lees je eigenverzinseltjes er nog even op na.

      (in antwoord op Ko Herent)
     • Ko Herent

      Geniet van je vrijheid zo lang het nog duurt..

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      jeps, dat lukt zeker als we die hufters van extreem rechts blijven bevechten.
      dat is niet zo moeilijk want ze komen allemaal onder hun stenen vandaan gekropen,

      (in antwoord op Ko Herent)
     • Legija

      Iemand die een dergelijke terroristische daad niet afkeurt, is zelf net zo triest!

      (in antwoord op Ko Herent)
   • Blargh

    u stond duidelijk niet in de voorste rij…

    (in antwoord op jandan)
    • jandan

     bij de gelovigen sta ik nooit in de rij.
     jij duidelijk wel…

     (in antwoord op Blargh)
 5. jandan

  waarom zou ik je helpen, zoek zelf een baan en voeg daadwerkelijk iets toe aan ons land.

 6. Legija

  2e Régiment Étrangère du Parachutiste, Legio Patria Nostra!

 7. jandan

  sja, niet mijn probleem dat je vast zit in dat stramien…

Reacties niet toegestaan