De 7 gekste dingen die Trump heeft gezegd

Al maanden volgt de ene idiote uitspraak de andere op, maar wat Donald Trump maandag over moslims zei, spande de kroon. Hieronder zeven momenten tijdens zijn campagne waarop hij finaal de mist in ging. 1. ''Er moet een totale en complete stop op moslims komen.'' In een verklaring aan de media maandag zei Trump dat hij niet wil dat er nog moslims de VS binnen mogen. Trump spreekt van opiniepeilingen die een ''haat tonen van moslims in de richting van Amerikanen die kunnen leiden tot meer aanslagen.'' 2. ''Het zijn allemaal verkrachters en sommigen zijn denk ik goede mensen.'' Over illegale Mexicaanse immigranten zei hij: ''Ze brengen drugs, ze brengen criminaliteit, het zijn verkrachters en sommigen zijn, denk ik, goede mensen.'' 3. ''Ik bombardeer ze helemaal plat.'' Hij sprak zich uit over de olie die IS heeft gestolen. ''Ik bombardeer ze allemaal. Ik bombardeer hun pijpen en hun raffinaderijen. Elke centimeter blaas ik op. Daarna zal er niets meer overeind staan.'' 4. ''Kijk naar dat gezicht.'' Het hele land viel over hem heen toen hij over zijn rivale Carly Fiorina zei: ''Kijk naar dat gezicht. Je kunt je toch niet voorstellen dat iemand daarop gaat stemmen. Is dat het gezicht van onze nieuwe president?'' 5. ''Er komt overal bloed uit.'' Dit zei hij na een kritische vraag van verslaggever Megyn Kelly. ''Je kon zien dat er bloed uit haar ogen kwam, bloed uit haar waar dan ook.'' Later zei hij dat hij het over haar neus had, niet over haar menstruatiecyclus. 6. ''Je kunt een kinderverkrachter niet genezen.'' Tegenstander Ben Carson schreef in een van zijn boeken dat de problemen in zijn jeugd voortkwamen uit een pathologisch temperament. Trump zei daarover: ''Dat is een groot probleem, omdat je het niet kunt genezen. Net als bijvoorbeeld kinderverkrachters, deze mensen kun je ook niet genezen. Daar is geen medicijn voor.'' 7. ''Ik houd van mensen die niet gevangen hebben gezeten.'' Voormalige presidentskandidaat en oorlogsheld John McCain heeft ruim vijf jaar krijgsgevangen gezeten in Vietnam. Trump zei over hem: ''Hij is alleen maar een oorlogsheld, omdat hij gevangen heeft gezeten. Ik hou meer van mensen die niet gevangen zaten.''

Bron(nen):   Politico.com      

24 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Bart

  Ik vond die opmerking van Trump nog niet eens zo gek. Moslims zijn welhaast even discriminerend als de nazi’s van weleer als het gaat om Joden, vrouwen, mensen van het boek (christenen) en iedereen die maar enigszins anders denkt. En daarvan vond iedereen vanzelfsprekend dat die moesten worden geweerd. En nu zou dit opeens een idiote uitspraak zijn. Ik zou ook pleiten voor een immigratiestop voor moslims en diep in zijn hart is iedereen het daar wel mee eens, alleen we durven het niet meer hardop te zeggen uit angst om beschuldigd te worden van racisme. Kijk, was de islam een sekte van 10.000 personen, dan zouden we het helemaal niet gek vinden als deze verboden zou worden. In Nederland is bijvoorbeeld de Scientology Church verboden. Nou deze hebben echt niet zo veel aanslagen gepleegd hoor. ‘Probleem’ is alleen dat er 1.500.000.000 moslims zijn. Let op, dit wordt de grootste uitdaging waar de wereld voor staat de komende decennia. En het is maar de vraag of het westen deze uitdaging aan kan.

  • Blargh

   In Finland weten ze het nu ook al :

   “In the quiet Finnish town of Kempele, 400 miles north of Helsinki, tension between locals and asylum-seekers has reached breaking point, after the a 14-year-old schoolgirl was raped two weeks after a migrant centre was opened and a 17-year-old refugee was charged. The centre was already unpopular when it opened a month ago. Feeling in the town reflect those felt across Finland, where there have been a number of sex attacks across Finland involving migrants. It even led one MP to demand an end to ‘this nightmare called multiculturalism’

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3343066/Fights-fury-Ku-Klux-Klan-Finland-faces-wave-vigilante-mobs-targeting-migrants-arrest-Afghan-asylum-seeker-rape-14-year-old-schoolgirl-pushes-one-town-brink.html

   (in antwoord op Bart)
   • Calhoun84

    Zo, zo je hebt weer een criminele vluchteling gevonden?

    (in antwoord op Blargh)
    • Blargh

     jij hebt er geen problemen mee dat 14-jarige meisjes verkracht worden?

     (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Ga vooral lekker verder met je zoektocht naar verkrachtingszaken in deze wereld om aan te tonen hoe eng vluchtelingen wel niet zijn. Succes, ben nog niet onder de indruk van jouw pogingen om vluchtelingen als eng weg te zetten. We worden overstroomd met vluchtelingen, allemaal verkrachters natuurlijk. Daarom snap ik ook niet de meerwaarde van die zaak in Finland. Alleen in Nederland hebben we al duizenden enge verkrachtende moslimmannen binnengekregen toch? Kom dan lekker met lokaal nieuws…..

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      …zegt hij de vraag angstvallig ontwijkend…

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      En ik ga er ook geen antwoord op geven, blijf maar lekker fantaseren over duizenden enge moslimmannen in Europa die vrouwen verkrachten, kinderen vermoorden en bommen plaatsen en over Calhoun die daar geen problemen mee heeft. Geniet er van!

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      QED

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Legija

      Natuurlijk heeft hij er geen problemen mee, hij is een voortreffelijke pleiter voor de pro-immgratielobby….Europa staat nog héél wat te wachten….maar men vergeet de druppel die de emmer doet overlopen!

      (in antwoord op Blargh)
    • Ko Herent

     Die zijn er zat hoor.

     (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Jazeker, maar het aantal verkrachtingszaken valt gelukkig reuze mee. Het in ieder geval niet zo dat we worden overspoeld met verkrachtende moslimmannen zoals sommigen willen doen geloven.

      (in antwoord op Ko Herent)
    • Legija

     Hou de oogkleppen op, google maar eens goed….tip: verkrachtingen Zweden!

     (in antwoord op Calhoun84)
   • Calhoun84

    In Engeland weten ze het nu ook al: ze worden overspeld met zakenmannen. Een stop voor zakenmensen in Engeland zou de oplossing zijn:

    “Een financieel directeur uit het Engelse Buckinghamshire is veroordeeld voor verkrachting van een stewardess nadat hij xtc in haar wijn stopte.

    Dat meldt The Telegraph. John Campell (58) kwam in contact met de stewardess via datingsite millionairematch.com. Tijdens het afspraakje stopte de oude playboy de partydrug in haar drankje. Dit zou ervoor moeten zorgen dat het seksfestijn met de dame soepeler zou verlopen. De stewardess deed aangifte van verkrachting nadat ze last kreeg van geheugenverlies en black-outs.”

    http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/11/zakenman_verkracht_stewardess.html

    (n.b. deze informatie is net zo nutteloos als jouw bewijzen van verkrachtende enge moslimmannen)

    (in antwoord op Blargh)
   • Legija

    Het grote probleem van de Scandinavische landen, maar ach nee, natuurlijk zin de aanhangers van de islam, alleen maar vredelievend…..vette onzin, laat de realiteit zien, maar ja..de links georiënteerde media, is een meester in het verdraaien, verdoezelen van de werkelijke feiten!

    (in antwoord op Blargh)
  • Legija

   Helemaal juist!

   (in antwoord op Bart)
 2. Burgermans

  Zo gek zijn de opmerkingen van de Heer Trump echt niet.

 3. Point

  Ja, vind er ook helemaal niet geks aan. Dus waar gaat dit artikel eigenlijk over?

  • Burgermans

   Je@nettes stukjes gaan uiteindelijk allemaal over Je@nette.

   (in antwoord op Point)
 4. Blargh

  Heeft J@nnette de moeite gedaan de originele bronnen (dus niet politico) te vergelijken ?

 5. Ko Herent

  En waarom ging hij compleet de mist in mw. kras?

 6. AT

  De Democraten mogen hun handen dichtknijpen met zo’n opponent. Natuurlijk gaat Trump geen president worden maar laat wel een puinhoop achter in het Republikeinse kamp. Wat een theater!

  Opvallend ook hoeveel onbeschofte Trump sympathisanten er in het WEL publiek rondhangen, blijkbaar.

  • Jaap Aap

   Niet echt opvallend. De gebruikelijke PVV clan.

   (in antwoord op AT)
 7. Jaap Aap

  Ik verbaas me erover dat de mevrouw Kras een Top 7 heeft vast kunnen stellen. Ze had de keus uit nog veel meer idioterie en vuilspuiterij die uit deze walgelijke vent zijn gekomen. Moeilijk om daar een rangschikking uit vast te stellen

 8. kwikfit

  Je moet er toch niet aan denken dat deze meneer de president van Amerika wordt.

Reacties niet toegestaan