’Graus dreigde PVV ook rug toe te keren’

Ook Dion Graus heeft  gedreigd uit de PVV-fractie te stappen en zijn eigen partij te beginnen. Dat schrijft - volgens De Telegraaf - ex-PVV’er Marcial Hernandez in zijn boek Geert Wilders ontmaskerd. Hernandez beschrijft hoe de spanningen in de fractie regelmatig hoog opliepen, terwijl Wilders volgens hem weinig tot niets deed om conflicten op te lossen. Graus had ondanks zijn wereldvreemde gedrag een uitzonderingspositie, waarbij Hernandez suggereert dat Graus (bekend van de caviapolitie en de mishandeling van vrouwen) meer wist over zijn partijleider. „Het kon bijna niet anders of Graus moest over explosief materiaal beschikken waarmee hij Wilders kon chanteren of onder druk kon zetten”.  Graus is volgens de beschrijving van Hernandez een narcist die niet ophoudt zichzelf op te hemelen.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Le_bon_sauvage

    Nou, zal dat effe indruk hebben gemaakt, een dreigende Dion. Als hij een team vormt met Hero, hebben ze samen misschien genoeg familie om een halve zetel te halen. Moeten ze nog 2 dissidenten bij scoren.

    Wel grappig dat Rutger Castricum de PVV boys met boekjes beschuldigde van “partijgenoten zwartmaken” en een “dolk in de rug steken.” Zelf doet ie niet anders voor de Zonder Stijl TV, maar hij is natuurlijk van de media en het vrije woord enzo…

  2. Indenvreemde

    Een van de vieze mannetjes??

Reacties niet toegestaan