Tijdbom? Hackers zeggen de belastingaangifte van Mitt Romney te hebben

Een groep hackers claimt de belastingaangifte te hebben gestolen van presidentskandidaat Mitt Romney. Romney, die schatrijk is, wil zijn gegevens niet openbaar maken. De hackers zeggen, volgens Mashable, op 25 augustus een server van PricewaterhouseCooper in Tennessee te hebben gekraakt. Het zijn kennelijk geen idealisten: ze zijn bereid de gegevens te vernietigen als Romney een losgeld betaalt. Anders maken ze de gegevens aan het eind van de maand openbaar  

Bron(nen):   Mashable      

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. W.V.

  Dus hij is altijd de lul. Als hij betaalt heeft hij wat te verbergen, bij niet betalen wordt de vuile was buiten gehangen.

  • Michiel Thalen

   Ja dat is de truc. Als hij ze gelooft zal hij dus zelf ermee naar buiten komen. Misschien valt het allemaal wel mee. Ik denk dat de mensen die hem niet willen geloven hem toch al niet geloven. Ik zag trouwens vandaag nog dat er maar zo’n 4% zwevend is in USA. Zoveel zal hij er dus niet mee kunnen verliezen.

   (in antwoord op W.V.)
   • André Somers

    Het aantal stemmen wat er nog toe doen (de zwevende kiezers in de swing states) is ongeveer 1% van de stemgerechtigden in de VS. De stemmen van de rest doen er praktisch niet toe.

    (in antwoord op Michiel Thalen)
 2. megasupernieuws

  Dit verhaal klopt inderdaad. Eerder vandaag kwam ANON er mee aan zetten op Twitter. Men heeft de papieren in handen en Romny staat met zijn rug tegen de muur. Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen.

 3. Marridge

  En als dit waar is, wie zou hier dan achter zitten? Twee keer raden….

  Maar Romney wint toch. Want we hebben een gruwelijke hekel aan obama en die gaat vertrekken. Come hell or high water.

  • Stiefeltje

   Je comment verraadt een zelfde paranoïde ziektebeeld als waarmee zoveel van die ‘christelijke’ republikeinse psychopaten zijn behept.

   (in antwoord op Marridge)
 4. Indenvreemde

  Wat een blamage als blijkt dat hij weinig belasting heeft betaald
  Heb mij altijd al afgevraagd waarom hij nooit naar buiten is gekomen met zijn papieren? Privacy? Die heb je niet meer in zo een positie. Hij moet leren in een glazen huis te kunnen wonen en voorbeeld te zijn voor Amerika. Dat doet hij niet en verbergt dus het een en ander.
  Het begint al met stiekum en waar eindigt dat als hij president zou worden.
  Ik hoop het niet.

Reacties niet toegestaan