Hilarisch: hoe Marco Rubio zichzelf in 9 minuten opblies als mogelijk president van de VS

Marcio Rubio, de jonge (44) senator uit Florida, wil president worden. Hij leek, dankzij een goede score in de voorverkiezing in Iowa een eind te komen. Dat hij (te) glad is was bekend. Maar in het debat van de Republikeinse kandidaten maakte hij zichzelf volstrekt belachelijk, door 4 keer hetzelfde te zeggen. Kijk en let op de klok:  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Grietver

  In het liberale Nederland maakt een conservatief zich al snel belachelijk. Ook als hij een kort bottomline statement vier keer herhaald gedurende een debat.

 2. disqus_RinSh7fPr4

  Als je niet weet dat Barrack Obama niet meer mee mag doen weet je niet waar je mee bezig bent.

  Overigens, mevrouw Clinton is een leugenachtige Wall Street marionet, misschien kunnen daar ook eens wat filmpjes van gemaakt worden.

 3. Dutchy

  dit is niet heel sterk, maar om nu te zeggen dat hij zichzelf opblies is wel een beetje heel erg overdreven.

  Jeb Bush daarintegen heeft zich wel onmogelijk gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=DdCYMvaUcrA

 4. wwoud

  Niemand zit uiteindelijk te wachten op de ouwe knar Bernie Sanders uit de Democratische gelederen, noch de Republikeinen Trump en Cruz om het op te nemen tegen Hillary Clinton. De eindstrijd na de voorverkiezingen draait uit op een spannende race tussen de 44-jonge Republikeinse Rubio met een redelijk schoon en integer politiek blazoen en de eigenlijk al te oude Hillary. Daar zijn goede redenen voor. ‘Het échte grote geld’ van belangrijke Republikeinse sponsors wordt om strategische redenen nog achter gehouden omdat deze belangrijke sponsors niet hun kruit voortijdig gaan verschieten met Trump en Cruz.

  Voor informatie: Spiegel Online heeft een overzichtelijke inter-actieve website waar de voorverkiezingen per deelstaat, en het aantal gedelegeerden per partij wordt bijgehouden gedurende de voorverkiezingen.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/iowa-grafik-und-ergebnisse-zu-den-vorwahlen-a-1072568.html

 5. Dead Silence

  Politici zijn schepsel, levende in de afvoerput van de maatschappij.

Reacties niet toegestaan