Michelle Obama vertelt eindelijk wat ze nu van Melania Trump kreeg bij de inauguratie

Vlak voor Donald Trump vorig jaar de eed af zou leggen voor zijn presidentschap overhandigde Melania Trump een cadeau aan Michelle Obama. Het zorgde voor een gênant moment en een hype op sociale media.

De Trumps kwamen de Obama’s ophalen bij het Witte Huis, een ceremonie die aan een zeer streng protocol gebonden is. Daarbij geldt onder meer: geen cadeautjes. Toch kwam Melania met een presentje aanzetten. En Michelle Obama wist niet hoe ze moest reageren. De moeilijke blikken die ze trok, werden op camera vastgelegd en doken op in vele gifjes en social mediaberichten.

Nu doet de voormalige First Lady in de show van Ellen Degeneres eindelijk uit de doeken wat er op dit ongemakkelijke moment gebeurde. “Er is zoveel protocol”, zegt Michelle Obama. “Het is een staatsbezoek, dus ze vertellen je van tevoren wat je moet doen. Er was niets gezegd over een cadeau, dus ik wist totaal niet wat ik daarmee aan moest. Het personeel was al weg, dus niemand kon het pakje aannemen. Dus ik had zoiets van: oh jee, moeten we er nu mee op de foto?”

Gelukkig had Obama het ongemak van zijn vrouw in de gaten en redde hij haar door het pakje uit handen te nemen en binnen te brengen. Maar wat er nu eigenlijk in het cadeautje zat dat afkomstig was van de dure juwelier ‘Tiffany’s & Co? “Een mooie fotolijst,” aldus Michelle.

Mandatory Credit: Photo by REX/Shutterstock (7944889ab) First Lady Michelle Obama kisses Melania Trump as the President and President-elect look on at the White House before the inauguration in Washington, D.C. Trump becomes the 45th President of the United States. Photo by Kevin Dietsch/UPI Donald Trump and Barack Obama at the White House, Washington DC - 20 Jan 2017
Photo by REX/Shutterstock
Bron(nen):   HLN