Spoedig weet je meer over Trumps seksleven dan aangenaam is

Binnenkort weten we meer van Trumps seksleven dan aangenaam is. Zo weten we sinds  gisteren dat Stormy Daniels en Donald geen condoom gebruikte. En dat is maar het begin. Al drie minnaressen van Trump willen hun zwijgcontract verbreken en gaan vertellen wat ze meemaakten. En alle drie hebben ze de rechter gevraagd daaraan mee te werken. Hun kansen zien er goed uit.

Er was al Stormy, die mogelijk al zondag aanstaande in 60 minutes uit de school zal klappen. Het gesprek is al opgenomen, vermoedelijk zendt CBS het zondag uit.

Daarnaast is er ex-Playboy model Karen McDougal, die aan de rechter toestemming heeft gevraagd vrijuit te spreken over de tijd dat ze de minnares van Trump was.

De derde is Summer Zervos, een vrouw die zegt aangerand te zijn door Trump. Ook zij heeft de rechter gevraagd om openbaarheid. Voor alle drie ziet het er juridisch goed uit.

Op de achtergrond zijn er nog 16 andere vrouwen bezig met stappen om Trump aan te klagen wegens ongewenste intimiteiten. Er komt een stroom verhalen aan over zijn witte onderbroeken, wat hij fijn vindt en andere dingen die je niet wilt weten.

Bron(nen):   CBS  USA Today