“Melania telt de dagen tot ze van Trump kan scheiden”

Zodra Trump het Witte Huis uit is zal Melania hem verlaten en de scheiding aanvragen. Ze haat hem en zit hem nu al zoveel mogelijk dwars, bijvoorbeeld door haar kleding-keuze. De jas die ze droeg bij het bezoek aan een detentiecentrum met opgesloten kinderen was zo’n protest. Dat schrijft Omarosa Manigault-Newman, de oude vriendin van Trump die zich inzette voor zijn verkiezing en als beloning een baan in het Witte Huis kreeg van 180.000 dollar.

Ze werd bekend door haar deelname aan het eerste seizoen van The Apprentice, de realityshow waarin Donald Trump op zoek ging naar een leidinggevende voor één van zijn bedrijven. Sindsdien is ze bevriend met Trump sinds ze in 2004 in zijn show optrad. Daarna nam ze deel aan diverse andere realityshows, waaronder Big Brother. In 2016 kondigde Omarosa aan dat ze zich ging inzetten voor de campagne van Trump. Na diens verkiezingswinsten kreeg ze als beloning een baan in het Witte Huis van 180.000 dollar.

Maar na een jaar werd ze ontslagen. En sindsdien is ze er achter gekomen dat Trump niet deugt. Hij is een racist, een ruziemaker en een nare man. Trump op zijn beurt twitterde altijd heel complimenteus over Omarosa, maar noemt haar nu een low-life.

De bewering van Omarosa dat ze bandopnamen in het Witte Huis heeft gemaakt die haat beweringen staven lijkt te kloppen. Ze heeft inmiddels twee bandjes laten horen: een waar stafchef Kelly haar ontslaat, een andere waarin Trump zegt het heel jammer te vinden dat ze is ontslagen

Bron(nen):   Newsweek