Zo ziet de afgetobde Obama er uit als hij na 4 more years afzwaait

Business Week voorspelt alle gevechten waar Obama aan zal moeten beginnen, alle nederlagen die hij zal leiden, alle zorgen die hij zal hebben. En dan ziet hij er na die 4 more years zo uit:

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  mooie man, gebeurt bij iedereen, die zich te pletter werkt of heeft gewerkt, even vrij en men gaat ermeteen beter uitzien, ook politici.

 2. janneke123

  Afgunst meneer de redacteur? Obama is gewoon een mooie man en het voordeel van mannen is dat naarmate ze ouder worden en zich goed verzorgen ze ook mooier worden.

 3. arjanvrh

  Dat je zonder rekenmachine kunt uitrekenen dat de VS in 2020 failliet is (dan kan geen enkele belastingverhoging alle “vaste lasten” zoals Medicare en rente nog betalen) is er wel een beetje aan af te zien. Het is helaas zijn opvolger, in 2016 waarschijnlijk een republikein, die de schuld zal krijgen.

  • Heldoppantoffels

   En terecht dat een republikein de schuld krijgt, onder Bush jr is de schuld namelijk exponentieel toegenomen!!

   (in antwoord op arjanvrh)
   • arjanvrh

    De schuld was $10.6 biljoen toen Obama begon, en na een poosje flink “stimuleren” was het 15.4 biljoen eind januari dit jaar. Meer dan $15.000 per Amerikaan (baby tot bejaarde) erbij in minder dan 4 jaar. In een plaatje: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Federal_Debt_1901-2010.png Ik wist al dat alles wat er mis is met de wereld de fout van Bush was, maar waar je deze onzin opgeduikeld heb is me een raadsel.

    (in antwoord op Heldoppantoffels)
 4. Eva

  Reken maar van niet. En als het zo zou zijn, dan heeft hij tenminste zijn leven voor de VS gegeven. Het is belachelijk hoe een hardwerkende man die vecht voor de toekomst van de gewone man wordt zwart gemaakt. Hij verdient dit niet.

Reacties niet toegestaan