PVV eist: geen Nederlandse miljoenen voor de oren van Poolse koeien

Vragen van de leden Madlener en Wilders (beiden PVV) aan de minister-president over het bericht "Polen sjoemelt met EU-geld". 1.) Heeft u kennis genomen van de berichten "Polen sjoemelt met EU-geld" en "Geluidsschermen voor Poolse koeien" (*)? 2.) Is het u bekend dat Polen met ons geld voor honderden miljoenen geluidsschermen voor koeien heeft gebouwd? 3.) Hoe groot was de overlast die de Poolse koeien hebben ervaren? Heeft dit geleid tot een lagere melkproductie? 4.) Heeft u uw pistool nog steeds op zak (**)? 5.) Zo ja, bent u bereid deze verkwisting en fraude door Polen tijdens de huidige EU-top aan de orde te stellen en de geldkraan naar Polen als grootste netto-ontvanger rigoureus dicht te draaien zodat de Nederlandse belastingbetaler niet meer meebetaalt aan de gehoortoestand van Poolse koeien? Zo neen, waarom niet? 6.) Wilt u deze vragen voor dinsdag 27 november 2012, 11.00 uur beantwoorden? (*) Trouw, pagina 3 en 11 , 23 november 2012, "Polen sjoemelt met EU-geld" en "Geluidsschermen voor Poolse koeien" (**) NOS.nl  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Pietje_Precies

  tja, het is dan wel PVV maar daar zit geen woord Spaans bij….

 2. malky

  oeh kritiek op de EU, snel ridiculiseren.

 3. denden

  wat een ***sh*t weer dit… wil je nu beweren dat wij Nederlanders geen geluidschermen hebben? Nou, ik zie er genoeg als ik op de snelweg rijd.. En btw, hoe zit het dan met Utrecht, Den Haag, Rotterdam -centraal… daar krijgen WIJ ook centje voor hoor.. Altijd maar iets verzinnen en haatzaaien.. en vervolgens zonder ideeen komen voor een oplossing.. Debat van Wilders is hiervoor zo een goed voorbeeld, ja we moeten dat stop zetten, ja we moeten die oostbloklanden dat en dat en die moslims dat en dat… alleen maar praatjes… maar hoe wil je dat oplossen want als we dat doen, dan gebeurt er dat.. ohh huh huh jaa… typisch..

  • Harald

   Het gaat erom dat Polen geld ontvangt. Als wij geld ontvangen is dat een soort van sigaar uit eigen doos omdat wij grootste nettobetaler zijn in de EU.
   Dat is het verschil.

   (in antwoord op denden)

Reacties niet toegestaan