Toeval? Die ‘nee’-schuddende meneer achter Mark Rutte (video) ?

Op internet wordt volop gespeculeerd over de subtiel 'nee'-knikkende toeschouwer achter Mark Rutte.  Menige Twitteraar wist al zeker: 'Complot van de linkse publieke omroep'. Oordeel zelf:        

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Conformer

  Ik geef hem groot gelijk.

 2. Apex

  Zo werkt propaganda.
  Zo rollen de Publieke omroepen. Pro PvdA campagne op 3 zenders tegelijk. Een week lang. En geheel gratis, quid pro quo is natuurlijk de bezuinigingen in Hilversum van de baan door t nieuwe PvdA kabinet.
  Het is een wonder dat de VVD nog op 35 zetels staat.
  En zeer vreemd dat de SP, GL, D66 ook niet gek worden van woede op deze georkestreerde omroep farce. Zij worden erdoor leeggegeten.

  • Erwin Kwakkel

   Die nee schudder was vrij vervelend maar als je je ergert aan de linkse omroep dan moet je lekker wat kiest nederland kijken op RTL. Omroepen zijn gekleurd (TROS, AVRO, WNL, Powned en NCRV zijn rechtser maar die kunnen blijkbaar geen fatsoenlijke opinie programma’s maken)

   Achteraf klagen dat linkse omroepen de kant van de PvdA kiezen slaat nergens op. Kijk dan niet naar bijvoorbeeld de VARA (Vereeniging van ARBEIDERS Radio Amateurs)

   (in antwoord op Apex)
   • kletsmajoor

    Ja dat kan wel zijn, maar als de linkse omroepen dit soort tactieken hanteren, wil straks geen enkele “rechtse” politicus meer in hun programma’s zitten. Lijkt je dat een gezonde situatie? Een serieus programma over politiek moet een respectvolle houding jegens alle partijen tonen.

    (in antwoord op Erwin Kwakkel)
 3. AAFJE

  Voor hen die het niet weten: nee met je hoofd is schudden, ja met je hoofd heet knikken. Nee knikken bestaat niet. Behalve op twitter en nu hier…

 4. Karel Kritisch

  Ik vond het wel amusant.. ;-p

 5. Grauzone

  Die mijnheer is fractiemedewerker van de PvdA in de TK, Bart Olde Agterhuis. Hij en zijn maatje Bart Pierik worden door collega van de PvdA Daniël Tempelman, gefeliciteerd met hun actie in een (overigens snel weer verwijderde) tweet.

 6. dr pop

  Vandaag bij Nieuwsuur, achter Bolkenstein (VVD=rechts) zat een ja knikkende meneer met stropdas.

 7. besserwessie

  Geen toeval, het is de praktijk bij de omroepen al sinds de tijd van Wiegel.
  Den Uyl kreeg de vragen voor een interview vooraf toegestuurd. Wiegel niet, die probeerden ze te overdonderen met onvoorbereide vragen.

Reacties niet toegestaan