Wilders: PvdA = Partij van de Arabieren (video)

Tot de laatste avond ging het hard tegen hard. Links waarschuwde voor de gevaren van rechts; rechts waarschuwde voor links. Geert Wilders wekte verontwaardiging bij Mark Rutte en debatleider Ferry Mingelen (NOS) toen hij de PvdA 'de Partij van de Arabieren' noemde. VVD-leider Rutte zei dat Wilders zichzelf buiten spel heeft gezet. Bijna niemand wil meer met de PVV samenwerken. Volgens de laatste peilingen wordt het een nek-aan-nek race tussen PvdA en VVD. Dat zal voor een groot deel bepalen wie de nieuwe premier wordt. Video van de NOS:

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. uknowme

  In one liners is wilders goed in verantwoordelijkheid nemen een stuk minder.

  • RhodBerth

   goed in one liners? Af en toe zit er iets moois tussen, maar vaak is het tenenkrommend cliche. “Partij van de Arabieren”, “Thatcher had meer ballen”, het is allemaal van het niveau: “Dat heb ik al 10000x gelezen in de reacties op telegraaf artikelen online”

   (in antwoord op uknowme)
 2. massimoq

  De partij voor de Arabieren? Die had ik nu nog nooit eerder gehoord! De minister heeft zeker die 25 jaar op het pluche voor nodig gehad om tot zo’n goeie vondst te komen, want verder heeft hij in dat halve mensenleven in het parlement nooit iets gepresteerd waar hij trots op kan zijn. Of zou-ie tevreden zijn met zijn carrière van steunverlener aan Paars, de euro, de uitbreiding van de EU, de JSF enzovoort? De minister is de grootste kneus uit de Tweede Kamer. Maar knap dat hij dat voor iedereen verborgen weet te houden met een grote bek en dat hij met zo’n verleden wegkomt.

Reacties niet toegestaan