PVV-senator laat huis opknappen door Polen

PVV- 1e Kamerlid Gabriëlle Popken heeft volgens de GPD-kranten haar huis in Den Haag laten verbouwen door Poolse klussers. De zeven Polen zouden drie maanden aan de verbouwing hebben gewerkt. De PVV heeft een meldpunt voor overlast van Midden- en Oost-Europeanen. Daarop kon melding worden gemaakt van overlast of vervuiling door de komst van Midden- en Oost-Europeanen. Popken is sinds juni vorig jaar senator voor de Partij voor de Vrijheid in de Eerste Kamer.

Bron(nen):   De Stentor      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Wat heeft het opknappen van een huis door Polen te maken met overlastgevende Polen? Volgens mij wordt hier een verkeerd verband gelegd.

  • Stanislawsympatico

   Niet helemaal lijkt mij. Het meldpunt kan ook gebruikt worden als mensen hun baan verliezen door MOE’ers. De PVV staat nou eenmaal niet bekend als voorstander van open grenzen en vrij verkeer van personen, banen, en goederen, en dat is nou juist waar deze PVV’er wel gebruik van maakt. Zo raar is dit verband toch niet?

   (in antwoord op Dead Silence)
 2. Cornelis Berend

  V van Vrijheid.

 3. André Rodenburg

  senator Popken: ons meldpunt was toch bedoeld om bouwvakkers te vinden die het voor een kratje bier en een fles wodka willen doen?

 4. marianne martens

  Toch goed zo, merkt Mevrouw Popken dat Polen gewone beschaafde hardwerkende mensen zijn die supersnel en deskundig werken om ook hun familie te onderhouden. Jammer dat ze niet willen blijven in Nederland.

Reacties niet toegestaan