Jan Marijnissen vindt dat Emile Roemer zichzelf moet blijven

Jan Marijnissen nam het voor 100 procent op voor Emile Roemer bij Jinek op Zondag. Dat Roemer er niet in slaagde de geweldige winst die hij had behaald in de peilingen vast te houden moet er niet toe leiden dat Roemer iets gaat veranderen/ "Tenzij hij dat zelf zou willen". De 'nederlaag' van de SP lag niet aan Roemer, maar aan het feit dat de SP werd vermalen in de strijd tussen Rutte en Samsom

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. FloatingSoulPeter

  Zo makkelijk is het dus voor kapitalistisch terreur om wederom het ‘socialisme’ kapot te maken en daarmee arbeiders niet serieus te nemen. Men zal slavernij, want arbeiders zijn gewoon slaven, ten koste van alles in stand houden. Hoe kun je anders miljardairs verklaren ?

  • Jannie Ooms

   Arbeiders zijn slaven? Waar haalt u het in godsnaam vandaan. Ik heb 51 jaar gewerkt en met veel plezier ook nog. Of hebt u het over het begin van de 19e eeuw misschien? Dan zou ik een heel eind met u kunnen meegaan.

   Overigens: ik denk dat de socialisten een dikke vinger in de regeringspap gaan krijgen. Daar stemt me vooralsnog redelijk tevreden.

   (in antwoord op FloatingSoulPeter)
  • RhodBerth

   Haha, lol…. heerlijk, zo’n verwrongen beeld van de werkelijkheid.

   (in antwoord op FloatingSoulPeter)

Reacties niet toegestaan