Man (21) zomaar bijna doodgeslagen in discotheek in herdenkingsweekeinde

Dit staat op Facebook: Brian is thuis neus blijft bloeden woensdag naar ziekenhuis dan horen we wanneer hij word geopereerd ....waarschijnlijk in Erasmus .... Beelden zijn bekeken door politie t is te erg ........ Zinloos Geweld tegen mijn kind !!!! Want deze moeder je wilt het niet weten wat ik met die ellendelingen wil doen totaal geen opvoeding gehad zulke onmensen zulke horen niet thuis in deze maatschappij maar voorgoed achter de tralies ....... Die leren nooit van hun fouten ieder die zoiets begaat zinloos geweld kijk naar de scheidsrechter ..... mijn zoon kan het nog navertellen op iemand zijn gezicht trappen laffe honden .... De maatschappij moet zulke daders hard straffen geen straf is hard genoeg helaas hebben we hier geen death row ik zou er voor kiezen was ik rechter dan kwam je daar terecht ! Het is poging tot doodslag ik heb vannacht foto's gemaakt van zijn gezicht het doet een moeder pijn ..... Ik plaats deze foto express mijn kind ....stop ZINLOOS GEWELD !!! — Terwijl Nederland afgelopen weekend stilstond bij de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, werd in een discotheek in Spijkenisse een jongen opnieuw het slachtoffer van zinloos geweld. De 21-jarige Brian uit Hellevoetsluis werd bijna doodgeslagen en geschopt in discotheek Y-land. De jongen werd door twee mannen belaagd in de discotheek in de nacht van zaterdag op zondag. Uit het niets sloeg het tweetal Brian een gebroken neus. Het slachtoffer viel op de grond, waarna hij nog meer trappen kreeg. "Was een gezellig feestje niks op aan te merken. Maar er liepen 2 ratdraaiers rond die het op mij gemunt hadden. Ze sloegen me uit het niets onverwachts waardoor ik meteen me neus brak en op de grond terecht kwam.. Daarna konden ze het niet laten om mij ook nog in mijn gezicht te trappen", schreef hij op zijn Facebook. (via)

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Ik ben het met die moeder eens. Afschieten, dat schorremorrie!

 2. Martijn Hoekstra

  Deze moeder heeft het goed begrepen. Zinloos geweld tegen je kind kan je het best te lijf gaan met zinloos geweld tegen de Nederlandse taal.

 3. Erwin Kwakkel

  En ik maar denken dat dit een voetbal- en Marokkanen probleem was….

  • Martijn Hoekstra

   Het is nog helemaal niet gezegd of de daders geen Marokkanen dan wel (amateur)voetballers waren. Dat zal de komende dagen aan het licht moeten komen.

   (in antwoord op Erwin Kwakkel)
   • Erwin Kwakkel

    Je hebt helemaal gelijk natuurlijk maar ik refereerde aan de kortzichtige reacties die de afgelopen dagen uit de maatschappij en de politiek kwamen.

    (in antwoord op Martijn Hoekstra)
    • Martijn Hoekstra

     Ik zet zelf mijn kaarten op spijbelende marokkaans-antilliaanse kickboksende amateurvoetballers met een uitkering in een woonwagenkamp met een wietplantage.

     (in antwoord op Erwin Kwakkel)
 4. physing

  Ik zeg: Beiden aan de schandpaal in het stads (dorps-) centrum!

 5. Paulraw

  ”ratdraaiers”?????

  • Martijn Hoekstra

   Het was een citaat. (sic) er achter staat ook zo pedant.

   (in antwoord op Paulraw)
   • Paulraw

    Je hebt gelijk .Automatisch dacht ik weer aan de zoveelste malle schrijffout op deze site ,maar het was een citaat.

    (in antwoord op Martijn Hoekstra)
 6. jemoeder

  Arabische verrijkingen of Antilianen

Reacties niet toegestaan