Bah: vliegtuig ontruimd nadat dronken passagier overgeeft op hoofd vrouw

Twee dronken passagiers hebben in een Amerikaans vliegtuig voor veel overlast gezorgd. Eerst lieten ze een toiletwastafeltje overstromen. Daarna gaf een van hen over op het hoofd van een vrouw. Het vliegtuig, dat nog op de grond stond, werd daarna ontruimd voor een grondige schoonmaak.

Het gebeurde in een toestel van budgetvlieger Spirit Airlines dat van Chicago naar Baltimore zou vliegen. De twee dronken lui hadden eerst de kraan laten lopen op een toilet, waarna er water de cabine instroomde. Maar het dieptepunt was wel toen een van de dronkenlappen zijn hele maaginhoud leegde over het hoofd van een andere passagier.

De blonde vrouw reageerde kalm. Ze liep uiterlijk onbewogen naar een stewardess, die haar hielp om de ergste troep uit haar haar te halen. Daarna kon de passagier een douche nemen op de luchthaven. Reiziger Cassidy Smith filmde het voorval en roemt de reactie van de vrouw. “Als ik dit had meegemaakt, was ik waarschijnlijk overleden van schaamte en smerigheid”, aldus Smith op Twitter. 

Nadat de twee dronken mannen uit het toestel werden gezet, kon het vliegtuig alsnog vertrekken.