Veroordeelde pedofiel als Sinterklaas betrapt

Samenleving
door anp
woensdag, 04 december 2019 om 12:32
veroordeelde pedofiel als sinterklaas betrapt1575459873
Het parket van het Belgische Kortrijk heeft een 35-jarige veroordeelde pedofiel aangehouden die verkleed als Sinterklaas jonge kinderen op schoot nam. De man werd vorig jaar voor aanranding van een 13-jarig meisje veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar en mocht tien jaar geen contact hebben met minderjarigen.
A.B. uit het West-Vlaamse Hooglede werd als Sinterklaas betrapt door zijn ex-vrouw, schrijft de Gazet van Antwerpen. Volgens de openbaar aanklager zijn er ook foto's waarop hij als goedheiligman met kinderen op schoot is te zien. Daarmee schond hij een van de voorwaarden van zijn vonnis.
De man trad voor zijn veroordeling op als André Hazes-imitator. Volgens de krant leek die carrière vorig jaar voorbij toen hij voor de rechtbank moest verschijnen voor een relatie met een toen amper 13-jarig meisje en het bezit van kinderporno. De moeder van het slachtoffer had een klacht ingediend. B. moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden voor zijn sinterklaasoptreden.