Zelfs de keurige Washington Post schrijft over achterwerk van Michelle Obama (video)

Als zelfs de Washington Post er over schrijft, moet er echt iets aan de hand zijn. Tik  bij "News Google" de woorden Michelle en butt in en je krijgt tientallen hits. Onverwacht is het achterwerk van de vrouw van de president nieuws in Amerika. Het begon met Bob Grisham, de voetbalcoach van een middelbare school in Alabama.  Hij sprak over 'fat butt Michelle'  en kreeg het halve land over zich heen. Iemand anders ging nog verder en sprak over 'big fat gorilla'. Michelle Obama actie voert voor gezonder eten onder Amerikaanse kinderen. Ze wil dat scholen gezonde, niet-vette lunches serveren. Dat wordt haar niet overal in dank afgenomen. Rechtse activisten zeggen dat zij zelf veel te dik is en dus niet het goede  voorbeeld geeft. Er zijn onder Democraten al klachten over discriminatie en zelfs racisme tegen de vrouw van de president. Volgens veel analisten heeft het ook te maken met de smadelijke nederlaag van de Republikeinen bij de verkiezingen van november. Ze hadden gedacht van de eerste zwarte president van Amerika wel even 'One term president' te maken. Dat is jammerlijk mislukt. Intussen blijft Michelle Obama mateloos populair in de VS. Veelzeggend: Rechtse talkshow-host Rush Limbaugh scheldt op Obama's: Klik hier. Een officieel filmpje over het leven van Michelle Obama:

Bron(nen):   WashPost  TheBlaze  NewsGoogle  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Wat een seksistische en racistische horken, daar in de bakermat van het Vrije Westen. Michelle Obama is geen klassieke schoonheid, maar wel buitengewoon charmant.
  Dikke billen? Dat is nu eenmaal iets waar ze niets aan kan doen. Het hoort ook wel bij haar ras. Zwarte vrouwen zijn vaak gezegend met een prominente bilpartij. Nou en? Dikke billen zijn -naar ik wel eens heb gehoord- populair bij de zwarte man.

 2. André Somers

  Een land dat tijd heeft om te klagen over de billen van de vrouw van de president, heeft het goed. Ze hebben kennelijk niets belangrijkers om zich druk over te maken.

 3. zo maar iemand

  Ja, dat lijkt me typisch iets Republikeins; verloren hebben en dan schelden: ‘en je vrouw heeft een dikke kont!’.

 4. John

  Yeah they do everything to make me get disgusted with them, those badloser shittalking republicans. They even don’t know how to be funny.

 5. John

  Oh yes Jannie, you’re so right, but that goes for south america and africa, rather than the u.s.of a. But there’s some resentment in republicans against blacks in general, that’s what’s troubling them. The presidents lady should not be popular, cause black mamma voters are not reversing the swing states, on the contrary. So Michelle’s butt is just another republican vs democrat attack.

Reacties niet toegestaan