De gekste dingen die mensen willen na hun dood

Begraven of gecremeerd worden is maar zo gewoontjes. Zeker wanneer je weet dat de volgende dingen na je dood mogelijk zijn: 1. Kies voor de 'Bios Urn' en laat je as meegroeien in een boom. Voor €154 kun je beslissen welk type boom je wilt zijn.  2. Heb jij altijd voor muziek geleefd? Laat dan je as in een vinylplaat persen. Er zijn verschillende pakketten mogelijk en de prijzen liggen rond de €3076. 3. Grafstenen zijn duur. Nu is er de mogelijkheid om je te laten begraven op een begraafplaats zonder grafstenen. Met behulp van een GPS-systeem kunnen geliefden het graf opzoeken.  4. Laat je as in een diamanten ring of ketting plaatsen zodat iemand je altijd bij zich kan dragen De prijzen liggen tussen €1923 en €15.3823. 5. Wordt een met de zeebodem en laat je as in een rif plaatsen. De kosten van deze zeegrafsteen liggen tussen €2307 en €5384.  Op de website News Discovery zijn meer mogelijkheden te lezen.

Bron(nen):   News Discovery       

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Het zeemansgraf van Osama Bin Laden was volgens mij een stuk duurder als je de voorbereidingen meetelt.

 2. John

  Onbegrijpelijk hoeveel waarde men aan de asresten van een verbrande lege huls wil besteden. Het lijkt wel op een bizar soort fetisjisme.
  Dan kan ik nog wel een andere originele vorm bedenken: laat je lijk gewoon dumpen in de krater van een werkende vulkaan. Misschien nog wel de meest milieuvriendelijke, je vindt er nooit meer iets van terug. Beter dan die onsmakelijke bio-yoghurt urn.

 3. knier

  Als ik de bijbehorende prijzen lees,is het vooral de commercie die het gebrek aan creativiteit probeert te compenseren.
  Kom op mensen;bedenk zelf eens wat je wilt met je as,ipv weer allerlei idiote lijkenpikkers te spekken!

Reacties niet toegestaan