Slachtoffer familiedrama noemt zichzelf ‘levensgenieter’ (video)

Herma Boom, die in de eigen woning door haar man om het leven is gebracht, omschrijft zichzelf als levensgenieter. Dat schreef ze in het profiel van haar Twitter-account. Haar man Gerard van Emous, doodde zichzelf na de moord op zijn vrouw. Ook zijn Twitter-account is nog gewoon actief. Boom was actief in het CDA als gemeeteraadslid. En ze stond op een net niet verkiesbare plek bij de laatste Kamerverkiezingen. In CDA-kring is geschokt gereageerd op het familiedrama. Van Emous was woordvoerder van de TU Twente. De laatste tweets van Boom en Van Emous zijn onschuldig en wijzen  op geen enkele manier op het dan naderende drama. Het echtpaar runde een Bed & Breakfast in Haaksbergen. Beiden waren actief in advieswerk. Het verslag van de NOS:  

Bron(nen):   Politie  Telegraaf  NOS  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Templein

  Wat zou de reden zijn? Grote schulden? Kinderen van de man bij andere vrouw? Wilde ze van hem af?

  Ik hoef het niet te weten, dat is privé. Maar voor de samenleving is het wel nuttig om te weten wanneer het leven als onleefbaar wordt ervaren. En of wij als samenleving daar iets aan kunnen veranderen.

  • John

   zinloze nieuwsgierigheid. “ik hoef het niet te weten” maar “als samenleving” toch wel?

   (in antwoord op Templein)
   • Templein

    Als samenleving wel ja.

    Het mag best geanonimiseerd worden. We hebben nu toch nationale politie. Die kan aan het einde van het jaar wel een staatje maken van mogelijke oorzaken.
    Er zijn helaas meer van dit soort familiedrama’s.

    (in antwoord op John)
 2. Marijkewerf

  Rare titel. Het is noemde en niet noemt.

Reacties niet toegestaan