Illuminati voorspelden aanslag in Boston?

In 1990 bedacht gamedesigner Steve Jackson zijn nieuwste spel: 'Illuminati – New Word Order Game' (INWO). Jackson ontwierp een spel dat zeer dicht bij het plan van de Illuminati komt om de wereld naar de Nieuwe Wereld Orde te brengen, of anders gezegd naar het Rijk van de Antichrist. Deel 1 omvat 9 speelkaarten met toekomstige catastrofale gebeurtenissen. Sommigen daarvan voorspelden vrij accuraat 9-11, maar er is ook deze Illuminati-kaart: [caption id="" align="aligncenter" width="396"]Illuminati Game Cards - Boston marathon Joggers, Illuminati, 1995 Steve Jackson Games - www.cryptogon.com[/caption]

Bron(nen):   Illuminati Agenda  Cryptogon    

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. DutchBag

  Food for thought, kan misschien ook een soort van selffulfilling prophecy zijn/worden

 2. plattekleppet

  It’s all in the eye of the beholder…..

 3. Erwin

  Volgens de kaart zou de hardloper de dader zijn maar in Boston wijst niets naar een hardloper als verdachte. Het Pentagon zou sowieso een doel zijn die je in het kaartspel zou stoppen, De torens van het WTC zouden misschien iets minder voor de hand liggen maar is in een spel over aanslagen ook geen vreemd doel.

  • PeTeR

   Spel. Ik vrees dat dit geen spelletjes zijn. Dit is bloedserieus. De kaasvraag is, ik hou niet van ham, waarom zouden ze dit aankaarten ? In een ‘spel’ of tekenfilm waar geen hond naar kijkt ?

   (in antwoord op Erwin)
   • Erwin

    Waarom zouden ze iets in een spel doen wat ze van plan zijn om te doen?

    (in antwoord op PeTeR)
 4. RhodBerth

  Ja, en de horoscoop komt ook altijd uit!

  “U komt vandaag een interesant persoon tegen die iets onverwachts tegen u zegt. Aan het eind van de dag voelt u zich gelukkiger dan toen u opstond, of is dat slechts schijn? Een belangrijke relatie blijkt problemen te hebben. U moet ook nog naar de toilet vandaag”

  • Genuine_Defector

   Inderdaad, als je maar lang genoeg zoekt en geen problemen hebt met algemene bewoordingen, zul je altijd wel een ‘correcte’ voorspelling of complot vinden.

   Nostradamus met z’n strakke groene broek.
   Dat stond ‘m goed.

   (in antwoord op RhodBerth)
 5. Desperanto

  Met diezelfde kaarten zou ook een aanslag op London 2012 zijn voorspeld.
  Ik bedoel maar.

 6. RhodBerth

  Ooit belde een vrouw met de krant, nadat op een vliegveld een vliegtuig was neergestort.
  Zij had de dag daarvoor nog gebeld met het vliegveld met de waarschuwing dat dit zou gebeuren, ze had dat immers gedroomd!

  En dit was niet de eerste keer, het was al de 2e keer dat ze droomde over een neerstortend vliegtuig, en beide keren was de droom uitgekomen! Maar ook de 2e keer werd er niet naar haar geluisterd.

  De krant nam contact op met het vliegveld, waarom was er niet naar deze vrouw geluisterd? Het was duidelijk dat ze al eerder voorspellende dromen over vliegtuig crashes had gehad!

  De directie van het vliegveld was duidelijk.
  Elke dag bellen er gekken met ons die ons waarschuwen dat er een vliegtuig neer gaat storten.
  ALS er dus een vliegveld neerstort, heeft er altijd zo’n gek de dag daarvoor gebeld om dat te voorspellen. Er is er altijd eentje die het toevallig bij het juiste eind had.

  Dan is het statisch een kwestie van tijd voordat een zo’n ‘toekomstdromer’ een keer 2x de toevallig de juiste droom heeft gehad. Wij kunnen daar geen aandacht aan schenken.

 7. PeTeR

  Voorspellen ? Nee, dat doen ze niet. Wel beramen. De CIA voert het uit. Wereldwijd

 8. M Tex

  We leven in jaar 2013 mensen. Dit soort onzin was 2000 jaar geleden indrukwekkend.

Reacties niet toegestaan