Amerikanen hebben alweer complottheorie voor Boston

Dat de Amerikanen wel van een spannende complottheorie houden is wel duidelijk, overal hebben ze wel iets achter gezocht of bedacht. Eerder deze maand zagen we op wel.nl al langskomen in welke complottheorieën ze nu eigenlijk zelf geloven. Dat bleek gelukkig nog wel mee te vallen, maar er kwamen toch ook een paar opmerkelijke cijfers in voor. Het heeft dan ook niet lang op zich laten wachten voordat het eerste complot achter de bomaanslagen in Boston naar buiten komt. Het komt erop neer dat de bomaanslagen in de verkeerde schoenen zijn geschoven en het bewijs is dat de rugzakken niet overeenkomen. De rugzak met de bom lijkt echter wel verdacht veel op die van een ander opmerkelijk figuur. Benieuwd naar de nieuwste Amerikaanse complottheorie? Blader dan even door deze pagina.

Bron(nen):   Imgur      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Amerikanen zijn zo’n achterlijk volk dat het bijna een zonde is om over dat land en volk te schrijven. Ze hebben niet meer verstand dus schrijf er niet over.

 2. Mo Meta

  De uitleg van deze schrijver(s) klinkt zeer aannemelijk moet ik zeggen.

 3. Theon

  Waarom heeft welingelichtekringen zo synisch weinig op met waarheidsvinding?
  Het bijelkaar brengen van feiten is toch alles behalve complot denken?
  Wie dien je wanneer je feitelijkheden inruilt voor aannames?
  Fijn dat jullie toch iets publiceren hierover.

 4. Manus

  HaHa, welingelichte kringen, wat een grap.., goed dat jullie de link er in ieder geval bijzetten, dan krijgen mensen in ieder geval een idee wat er wel gebeurd is.

  Ik heb er nog een complottheorie bij, welingelichte kringen is een set-up van door AIVD betaalde mislukte journalisten om invloed uit te oefenen op de alternatieve webmedia . (Niburu en Zaplog zijn wellicht iets te populair voor hen) Maar dat is zuiver een theorie, hoor, in tegenstelling tot de bewijzen mbt Boston en Sandy Hook.

 5. Johan Vermeulen

  Je zou ze de kost moeten geven die denken dat een 50 verdiepingen hoog gebouw zomaar in kan storten als gevolg van brandend meubilair! Sterker nog: het gebouw stortte in met de snelheid van vrije val.

Reacties niet toegestaan