Het waren drie broers die de drie vrouwen gevangenhielden

Amerika is in de ban van de vondst van drie doodgewaande vrouwen, die verdwenen toen zijn meisjes waren en sinds tine jaar gevangen werden gehouden in een doodgewoon huis. In het huis woonde de middelste van drie broers, Ariel Castro. Hij (52) zijn twee jaar oudere broer en een broer die een jaar jonger is zijn opgepakt en worden vedacht de 3 vrouwen te hebben gegijzeld. De vrouwen werden aangetroffen in een huis, niet ver van de plek waar ze voor het laatst waren gezien, aldus de politie. De politie vermoedt dat de vrouwen in het huis werden vastgehouden, sinds ze zo'n 10 jaar geleden verdwenen. Onder deze link is Amanda Berry te horen, een van de drie vrouwen, als ze, totaal in de war, 911 belt, het alarmnummer. Dat deed ze bij de buurman, die haar hoorde schreeuwen en haar het huis uit hielp. Hier is het interview met de buurman die begint uit te groeien tot een soort volksheld Amanda Berry na tien jaar herenigd met haar zusje

Bron(nen):   The Guardian      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. John

  Ik dacht dat zulke dingen alleen in Oostenrijk, Oekraïne of Estland gebeurden.
  Prachtig trouwens hoe die rastaman uitroept: “toen ik dat kleine blanke meisje het huis zag uitrennen om zich in de armen van een zwarte man te storten, wist ik dat er iets heel erg mis was!” Wat een zelfspot.

  • Heldoppantoffels

   Sterk hè!

   En inderdaad, dergelijke dingen zijn niet voorbehouden aan vreemde landen alleen. Hoewel ik mij al langer afvraag of Amerika wel tot de normale beschaafde landen behoort.

   (in antwoord op John)

Reacties niet toegestaan