‘Liever mijn kinderen weg dan mijn mobiele telefoon’

Uit een Engels onderzoek blijkt weer eens hoe verknocht we zijn aan onze mobiele telefoons. We hebben er, volgens dat onderzoek onder 2200 Britten, heel veel voor over om het te mogen houden. Bijna iedereen (94%) is liever zonder seks dan zonder mobieltje. Negen procent geeft liever zijn kinderen op dan zijn mobiel. Hier is de hele lijst: 1. Seks – 94% 2. TV/Film – 82% 3. Auto – 71% 4. Mijn partner – 62% 5. Bed – 55% 6. Geld – 47% 7. Eten – 45% 8. Mijn huis – 32% 9. Contact met anderen – 23% 10. Mijn kinderen – 9%

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Tja, Britten dat zegt genoeg. Die zijn op dit moment geen afspiegeling voor normale mensen. Helaas wel voor de toekomst. Dus bewijs dat de mens op z’n retour is.

 2. Erwin

  Dus 9% heeft het onderzoek niet serieus meegedaan hoop ik…..

 3. Dutchy

  Die kinderen is echt over de top, of eigenlijk alles, maar deze: “Contact met anderen – 23%”, waar heb je je mobiel dan voor nodig?

 4. Karel Kritisch

  Ik zou mijn Iphone zo inleveren voor 3x seks per dag.

 5. utsjaermets

  Als ik een mobiele telefoon zou hebben/gebruiken, zou ik ‘m inruilen als ik daarmee van dat soort onderzoekers af zou komen 😉 Aan de andere kant, ze zorgen wel voor smeuiige artikeltjes en dat is mij ook iets waard. Lighten up !

Reacties niet toegestaan