Nieuwe aanwijzingen dat Lady Di vermoord werd

De politie van Londen is een onderzoek gestart naar informatie die er op zou kunnen wijzen dat de dood van prinses Diana en haar minnaar Dodi al-Fayed niet het gevolg was van een noodlottig ongeval, maar van een complot. Een ex-militair zegt dat hij aanwijzingen daarvoor heeft en blijkbaar zijn de aanwijzingen serieus genoeg voor het heropenen van het onderzoek.
Diana, Dodi en hun chauffeur Henri Paul kwamen op 31 augustus 1997 om bij een auto-ongeluk in Parijs. Na veel onderzoek luidt tot nu toe de analyse: de auto reed te hard, de chauffeur had teveel gedronken en de inzittende droegen geen gordels. Net als bij de dood van John F Kennedy blijven er echter geruchten dat er een complot aan de dood van de prinses ten grondslag lag.    

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Anna

  Iemand , verbaasd ? Ik twijfel er niet aan , een doortrapte moord , net als Fortuyn , laat dat maar aan de bobo’s over , hypocriet zakkenvullend tuig , zonder een greintje gevoel of moraal , het stinkt aan de top , ook in GB. !

  • iembam

   Je klinkt redelijk gefrusteerd anna. Denk je dat het alleen aan de top stinkt? Aan de onderkant stinkt het net zo erg en lopen ook genoeg imorele mensen rond. Zakkenvullers behoren tot iedere klasse. Aan de top zijn de zakken alleen groter.

   Maar goed, ik wacht het bewijs eerst even af, als je dat niet erg vind.

   (in antwoord op Anna)
   • Heldoppantoffels

    Heel goed van je. Deden de machthebbers dat ook maar bij de neiging tot een nieuwe oorlog, wachten op bewijs bedoel ik dan.

    (in antwoord op iembam)

Reacties niet toegestaan