Overspel 2.0

Het leven wordt almaar verrukkelijker: moest je tot voor kort voor een buitenechtelijke affaire zelf nog op pad, ook dat kan je nu uitbesteden  aan je iPhone of Blackberry. 
Om te beginnen kun je alles wat je wilt of moet vastleggen over je affaire op je iPhone zetten, zodat het niet te vinden is op je echte computer. Dat is tegen het betrapt worden.  
Maar je kunt nu ook een app kopen voor je iPhone om  partners te vinden die voldoen aan jouw voorwaarden en ook zin hebben in een affaire. AshleyMadison.com, is een site die bedoeld is om affaires te starten en te faciliteren. Alleen al in de maand mei maakten 670.000 Amerikanen gebruik van de diensten van AshleyMadison. 
De cijfers stijgen ook na een ‘liefdesdag.’ De dag na Valentijnsdag bijvoorbeeld, leidt tot veel extra traffic: kennelijk gaan dan teleurgestelden op zoek naar iemand die wél aardig is. Ook na Vaderdag melden zich duizenden teleurgestelden aan. Een abonnement op AshleyMadison kost $ 49. Voor dat geld kun je contact krijgen met potentiele partners, die op hetzelfde uit zijn als jij. AshleyMadison heeft nu een app voor de iPhone die zorgt dat je ook het zoeken naar een partner op je telefoon kunt doen. Extra voorzorg, zo gezegd.
Op de groeiende markt hebben zich na het succes van AshleyMadison nog twee nieuwkomers gemeld: EstablishedMen.com (dat ook in Nederland lijkt te werken) en SeekingArrangement.com
Voor zover Welingelichte Kringen bekend, werkt AshleyMadison (nog) niet voor de Nederlandse markt. Maar misschien brengen we een werkloze whizzkid op een idee.

Bron(nen):   Time