Boobs

Hoeveel borst kan de wereld aan? 
In de Verenigde Staten verscheen een boek, getiteld Boobs: a Guide to Your Girls. Auteur is ene Elisabeth Squires die zich bij voorkeur "The Boob Lady" noemt en zelf al een behoorlijke lift achter de rug heeft, als we het zo mogen noemen. 
Haar advies: teveel cleavage op kantoor is niet goed voor je loopbaan. Vrouwen dienen een beetje maat te houden en dan kunnen ze aan hun boezem een behoorlijke macht ontlenen. 
Hm, denkt The Sunday Telegraph, borsten zijn al zo oud als de wereld en je zou denken dat we inmiddels wel de tijd hebben gehad om eraan te wennen. Maar het tegendeel lijkt het geval. Nog maar kort geleden was Groot Brittannie in rep en roer toen Marks & Spencer adverteerde met de bh met een dubbel d-cup. En even groot was de ophef omtrent het vraagstuk of Victoria Beckham nu grotere borsten had gekregen of juist niet. 
Snel terug naar The Boob Lady. 
Mannen, zo beweert deze expert, werken het liefst met vrouwen die discreet zijn gekleed en die beschikken over een paar middelgrote borsten. In andere gevallen zou het gedaan zijn met de rust ten kantore en dan kan er van alles voorvallen… 
Mevrouw Gordon van The Sunday Telegraph tekent hier overigens protest bij aan – met de kanttekenig dat zijzelf een behoorlijk maat heeft en dat tot haar grote tevredenheid. 
Of mannen in de war raken als ze een stel flinke borsten zien? Dat is dan hun probleem. "I’m a woman and I have breasts. Get over it."

Bron(nen):   The Sunday Telegraph