Video: Penis-lijmende dames: ‘WIJ zijn de slachtoffers’

Drie vrouwen in Wisconsin lijmden de penis van hun minnaar vast aan zijn buik met superlijm. De vrouwen kwamen erachter dat hij ook nog andere vriendinnen had en namen wraak.

 Een van de vrouwen, Therese Ziemann, nodigde de man uit in een motel. Ze bond hem vast en blinddoekte hem, zogenaamd voor een massage. Ze sneed zijn ondergoed weg en sms’te de andere vrouwen, meldt ABC News.

Samen met de twee andere vrouwen lijmden ze vervolgens de penis van de man vast. Volgens de politie werd de man in zijn gezicht geslagen en bestookt met vragen als: “van wie hou je het meest” en “met wie wil je oud worden?” Uiteindelijk gingen ze ervandoor met portemonnee, mobiel en auto van de man.
De drie wraakbeluste vrouwen waren ingelicht door een vierde vrouw in het leven van de man, zijn echtgenote. Zij vertelde de dames dat haar man alleen op hun geld uit was.

Vindingrijk en kordaat, zou je zeggen.
Ze zijn nu echter aangeklaagd vanwege vrijheidsberoving. De vrouwen hebben echter geen spijt. In bijgaande video verklaren ze waarom. "Als iemand het slachtoffer is, dan zijn het de vrouwen die hij bedroog."
De beschuldigde man zelf zit overigens gevangen op beschuldiging van kindermishandeling en huiselijk geweld. Want behalve ontrouw lijkt het er op dat hij ook gewelddadig was.

Bron(nen):   Video MSNBC