Een buikje is hip

Mannen mogen eindelijk weer iets hebben wat op een buik lijkt. Het heeft (te) lang geduurd, maar de tijd dat iedere mannenbuik moest lijken op de torso's op de cover van Men's Health is voorbij. 
De nieuwe leer werd deze week verkondigd in de Style-sectie van The New York Times en vandaag komt er bijval van Slate.com
Het six-pack is voor veel mannen een dermate obsessief doel geweest dat het niet langer als mannelijk wordt gezien. Menige personal trainer beschouwt de buik die stijf staat van de spieren als outdated. Blijkbaar kan iets niet langer hip zijn als er een te grote massa is die 1 en hetzelfde doel nastreeft. 
Het is natuurlijk goed nieuws dat de Arnold Schwarzenegger-look eindelijk op zijn retour is. En mannen niet langer door zichzelf gedwongen worden in te kleine t-shirts rond te lopen om zo hun opgeblazen spieren in buik en armen te tonen. 
Maar het minder goede nieuws zal ons binnenkort ongetwijfeld eveneens bereiken; met de nieuwste eisen die de modepolitie dan weer heeft bedacht.

Bron(nen):   Slate  The New York Times