Naomi Wolf ontdekt dat sluiers sexy zijn

Vrouwen in chadors zijn in werkelijkheid feministische ninja warriors. Liever dan toe te staan dat ze met open mond worden nagestaard door vreemde mannen, kiezen ze ervoor de ‘mannelijke blikken’ te omzeilen door zich ervoor te verbergen.
Maar wees niet bezorgd: onder die chador, abaya, burqa of sluier, verschuilt zich een sexy courtisane die ‘Victoria Secret, elegante mode en verzorgende huidcreme’ draagt, wachtend tot haar echtgenoot thuiskomt voor een avond gevuld met een wilde en sensuele echtelijke vrijpartij.

Dat blijkt uit een stuk van Naomi Wolf dat enkele dagen geleden verscheen in de Sydney Morning Herald. Jawel, Wolf is de sprankelende, feministische schrijfster die Vice President Al ‘Het Klimaat’ Gore ooit adviseerde welke kleuren hij zou moeten dragen tijdens zijn campagne en die bevriend is of was met de dochter van Gore. Op de blog Hoeboei, die dit interessante stuk signaleerde, gaat de schrijfster verder: "Om het plaatje compleet te maken: Ik ken Wolf en haar ouders al meer dan een kwart eeuw, zij het oppervlakkig.
Wolf reisde onlangs naar Marokko, Jordanië en Egypte, waar ze ontdekte dat de vrouwen ‘net zo geïnteresseerd zijn in aantrekkingskracht, verleiding en genot als vrouwen waar ook ter wereld.’ Nee maar!! Wat een opluchting. Ze schrijft: "Veel moslimvrouwen die ik sprak voelden zich helemaal niet onderworpen door de chador of de hoofddoek. Integendeel, ze voelden zich bevrijd van wat ze ervoeren als de westerse doordringende, seksueel gerichte kijk op de vrouw, waarbij de vrouw als handelsobject wordt gezien."
Zie voor het hele stuk de Sydney Morning Herald of voor een mooi commentaar de tweede link.

Bron(nen):   Sydney Morning Herald  Hoeiboei