Hoe Osama zijn 5de vrouw vond

Ook terroristen hebben recht op een privleven. Er is een tijd van bommengooien, treinen opblazen en wolkenkrabbers doen instorten, maar soms is ook het moment gekomen dat de terrorist zegt: even niet, even geen dood en verderf; nu is het tijd voor moeder de vrouw.
Toen Osama bin Laden een 5de echtgenote wilde, wendde hij zich tot een van zijn meest trouwe helpers en zei: zoek een jong bruidje voor me. Hij wilde een meisje uit Jemen, want het zou goed van pas komen als de banden met dit landje wat werden aangehaald. 
Het moest een vrouw zijn die goed gelovig was, gehoorzaam, genereus, keurig opgevoed en jong genoeg om niet gelijk de toorn op te roepen van Bin Ladens andere vrouwen. Al te vaak krijg je van die catfights als er teveel echtgenotes bij 1 man zitten en daar zat hij helemaal niet op te wachten.
De man die de opdracht had gekregen, Sjeik Rashad Mohammed Saeed Ismaelhad, moest denken aan het meisje Amal in het plaatsje Ibb, 18 jaar oud; dat zou weleens de perfecte match kunnen zijn met de grote terrorist.  
Het meisje zelf voelde er wel voor een man te trouwen die zo oud was als haar vader en nadat Osama 5.000 dollar had overgemaakt voor de aanschaf van sieraden en kleding en na betaling van een bruidsschat, nam het meisje afscheid van haar ouders, haar 3 zusters en 4 broers; ze was er helemaal klaar voor. 
Ga naar de link en lees de rest van dit fantastische verhaal dat vandaag in The Sunday Times staat. 
Amal ontmoette de man van haar leven, schonk hem een dochtertje, net in de dagen dat de Twin Towers instortten, en ze leefden nog lang en gelukkig...

Bron(nen):   The Sunday Times