Boerin zoekt man

U bent vast niet geheel onbekend met het populaire tv-programma Boer zoekt vrouw. Zelf waren we toch wel vrij snel uitgekeken op deze formule, want er zijn grenzen aan de boertjes en boerinnen die we in onze huiskamer willen ontvangen. 
Het valt natuurlijk aan iemand te prijzen als hij zo gewoon mogelijk doet, maar heel veel van die hele gewone mensen, dat werkt uitendelijk toch op de zenuwen. Vraag is natuurlijk: wordt het platteland enkel bevolkt door het soort simpele zielen dat de KRO heeft gecast, of loopt daar heus wel eens iemand rond die make up gebruikt, die zich modieus kleedt en niet geheel verschoond is van vrouwelijke charmes? Van de KRO zullen we het nooit te horen krijgen, want daar durft niemand aan de succesformule te tornen.
Ook daarom waren we vanochtend blij verrast met een artikel (en de foto) over dit onderwerp in The Daily Telegraph. Kop boven het stuk: 'Rural dating: Finding love in the countryside.' Ook in Groot-Britannie kan het leven leeg en eenzaam zijn, en op bijgaande  foto is sprake van een 'Single country girl who seeks a farmer.' We hebben hier van doen met Charlotte Martin (31) uit Hungerford in Berkshire die nog steeds geen man heeft. Zoals u kunt zien, is Charlotte een ruiter, maar dat neemt niet weg dat daten op het uitgestrekte Britse platteland bepaald niet eenvoudig is en dat zij derhalve nog steeds zoekende is. 
Voor alle details verwijzen we u graag naar de link.

Bron(nen):   The Daily Telegraph