Implantaten zijn uit

Bijna alles wat in de mode komt, gaat er ook weer een keertje uit - een enkele uitzondering daargelaten (jeans). Vandaag brengt The Times het grote nieuws dat nepborsten op hun retour zijn.
Allereerst moet de krant erkennen dat de mode van de grote borsten er diep in heeft gehakt. Toen Victoria Beckham toegaf dat ze zich had laten behandelen, was Hollywood in een wip om - en konden actrices zelfs bij volstrekt onschuldige Disneyfilms als 'Pirates of the Caribbean' van de audities wegblijven als ze de natuur gewoon de natuur hadden gelaten.
Dat vervolgens bijna al de vrouwen die in de celeb magazines poseren voor de bijl gingen, gaf nog eens aan om wat voor een mode het wel niet ging. Ja, voor mannen was er veel te zien en als dezelfde vrouwen er ook voor zorgden dat ze spierwitte tanden hadden, lange haarextensies en tegelijk veel lachten, dan leek het wel of de wereld werd bevolkt met poppen. 
Zoals The Times zegt: 'It was a beauty gimmick of Enron proportions.'
Maar inmiddels is in Groot-Brittannië de mode wel zo'n beetje over, zo bekent de medische stand. De enorme groeicurve van dergelijke ingrepen kwam tot stilstand en vanaf 2012 zal er zelfs sprake zijn van een daling.
Het is niet zo dat grote borsten helemaal uit zijn, maar de wens is nu dat ze echt zijn. Dat lijkt een beetje softer en ook ronder. En is wel zo aangenaam.

Bron(nen):   The Times