Sarah Ferguson ‘gepakt’ in undercover actie

De 'Duchess of York,' zoals Sarah Ferguson fijntjes wordt betiteld, is in de problemen gekomen door in zee te gaan met een verslaggever van News of the World
De journalist deed zich voor als iemand anders (undercover!) en gaf te kennen er geld voor over te hebben als hij in contact kon komen met het hof, waarmee Ferguson als ex van prins Andrew nog altijd banden heeft. Vervolgens is op film gezet dat de roodharige Fergie alvast 40.000 dollar incasseerde voor de introductie van de nieuwe zakenpartner bij de prins. Ze zou daarbij nog hebben gezegd: "I can open any door you want.” 
Volgens The Sunday Telegraph zit Fergie, 50, dik in de financiële problemen. Ze had schulden, een probleem dat destijds is opgelost door meer dan 2 miljoen te vragen voor het schrijven van haar levensverhaal. Inmiddels is dat geld alweer op en staat ze oog in oog met meerdere zakelijke debacles, inclusief rechtszaken waarbij nog een robbertje moet worden gevochten over openstaande bedragen.
Helaas zijn haar inkomsten als internationaal ambassadeur van de WeightWatchers (2 miljoen pond per jaar) weggevallen. Ook zijn de aanvragen voor spreekbeurten de afgelopen jaren grotendeels weggevallen, vermoedelijk omdat de sprekende Fergie geen onvergetelijke gebeurtenis is. 
In 1986 trouwde Ferguson met de prins van wie ze 2 kinderen kreeg. Zes jaar laten was het sprookjeshuwelijk voorbij.

Bron(nen):   The Sunday Telegraph