Neo-nazi wil zijn Eva Braun terug

Heath Campbell, een 40 jarige man die geobsedeerd is door Hitler wil zijn pasgeboren dochter met de naam Eva Braun terug. Het kind werd twee dagen na de geboorte door de kinderbescherming bij de moeder weggehaald. Campbell trok eerder de aandacht met zijn Hitler-manie. In 2008 was hij ook al in het nieuws omdat de plaatselijke banketbakker weigerde om op de verjaardagstaart van zijn zoon Adolf Hitler Campbeel te spuiten.

Campbell denkt dat zijn kinderen hem steeds worden afgenomen omdat hij neonazi is. De autoriteiten zeggen dat het komt omdat hij en zijn vrouwen niet in staat zijn de kinderen op te voeden. Campell heeft intussen 5 kinderen gekregen bij 4 verschillende vrouwen

Bron(nen):   New York Post      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. De Staatsburger

  Als Nazi kun je natuurlijk moeilijk klagen dat de regering ondemocratische methodes gebruikt en je mensenrechten schendt.

 2. Cornelis Berend

  Goh, en ik vond het al heel wat dat iemand zijn herdershond nog Adolf durfde te noemen.

 3. Leo

  De autoriteiten zeggen dat het komt omdat hij en zijn vrouwen niet in staat zijn de kinderen op te voeden

  Niet zo gek gedacht van de autoriteiten. De kans is namelijk groot dat hun kinderen ernstig getraumatiseerd raken.

  • Dead Silence

   Maar lekker verder rondneuken en nog meer kinderen op de wereld zetten waar anderen voor mogen zorgen is geen probleem blijkbaar.

   (in antwoord op Leo)
 4. Kopje thee

  Een gek, dus. Zoekt aandacht en speelt oorlogje, altijd verwonderlijk hoe dit soort infantiele flippo’s succes hebben bij de vrouwtjes. Hulde trouwens aan de principiële banketbakker.

 5. meesan

  Gelukkig mag je je kinderen in Nederland niet van die ongepaste namen geven. Eva en Adolf mag nog wel, dat zijn in principe gewone voornamen, maar Braun en Hitler dan weer niet. Al was het alleen maar al omdat je geen achternaam als voornaam mag geven.

Reacties niet toegestaan