‘Het spijt me…’ Betekent: ‘Ik wil seks vanavond.’

"Ik ben op zoek naar een geëngageerde, lange-termijn relatie."  Doe je nou eindelijk je kleren uit?
Een op de drie huwelijken loopt op de klippen. Waarom? Misschien vanwege onbegrip. Als het eenmaal misloopt, definitief of eventjes, vallen vaak zinnen als 'Dat heb ik niet gezegd' of 'je luistert ook nooit' of  'je begrijpt toch niet wat ik bedoel'. Daarom biedt The Huffington Post, altijd bereidwillig, de lezeressen een woordenboek. Wat bedoelt hij? The official Women's Guide to Manspeak. De gids is gebaseerd op interviews met duizenden gescheiden mannen.
"Het spijt me." Ik heb er geen spijt, maar ik wil seks vanavond.
"Lieverd, we hebben niets gepland voor het weekend?" Ik heb plannen gemaakt om het hele weekend door te brengen met drinken met mijn oude maatjes broederlijkheid, en ik hoop niet dat jij roet in het eten gooit met iets saais wat moet. .
"Wat  eten we vanavond?" Hoe snel kun je koken, terwijl ik naar het WK kijk?
"Wil je dat ik je help met de schoonmaak?" Ik heb nu vier uur videospelletjes gespeeld en dacht dat ik nu die vraag veilig kan stellen, omdat je bijna klaar bent.
"Heb je net iets gehoord?" Terwijl ik verder ga slapen, kun je naar beneden gaan en controleren of een ontsnapte misdadiger heeft ingebroken? Zo ja, gelieve hem te ontwapenen en hem over te dragen aan de politie. Maar laat mij slapen.
"Natuurlijk ben ik naar je aan het luisteren." Wow, dat meisje daar draagt geen BH
"Je denkt dat ik tot haar leuk vind? Jij bent tien keer leuker.' Misschien, maar voor een wild uurtje vind ik haar inderdaad erg leuk.
"Je gevoeligheid is juist  waarom ik van je hou!" Kennelijk is de maand weer om.
"Ik hou je graag vast na het vrijen, blijf maar lekker zo liggen." Als je snel in slaap valt kan ik nog net de wedstrijd uitzien op tv. 
"Ik denk niet dat we geestelijk bij elkaar passen". Ik ontmoette een vrouw met veel grotere borsten

 

Bron(nen):