Ufo verstoort vliegverkeer Bremen Airport

De waarneming van een onbekend vliegend voorwerp op de radar heeft gisteravond tot vertraging geleid op het vliegveld van Bremen. De vluchtleiding ontdekte een object op de radar dat pas na drie uur uit beeld verdween. Een politiehelikopter is opgestegen, maar heeft niets opmerkelijks gevonden. 'We weten niet wat het was, maar er was wel degelijk iets', aldus een politiewoordvoerder. Het signaleren van het onbekende object veroorzaakte het annuleren van een vlucht uit Frankfurt. Een vliegtuig uit München moest via Hannover worden omgeleid en de piloot van een toestel uit Parijs moest korte tijd boven de luchthaven blijven cirkelen voordat hij in Bremen mocht landen.  

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Aliens, ze zijn er.

 2. Driekommaveertien

  Vanavond is het dan eindelijk zo ver.
  http://www.bbc.co.uk/programmes/b019h4g8

 3. Karel Kritisch

  Ze hebben een basis bij de Waddenzee: http://www.youtube.com/watch?v=ZO7mqO3jWJ8 vandaar dat ze bij Bremen ook last hebben.

 4. Leo

  Drie uur, hmm…. dat is te lang voor een quadcopter met wat zilverpapier eronder om de radar te misleiden.

 5. Heldoppantoffels

  Iedereen doet er grappig over en dat is begrijpelijk..Zelf heb ik een aantal keren heel duidelijk voorwerpen zien vliegen die er normaal gesproken niet zouden moeten kunnen zijn. Ik sta er voor open dat sommige voorwerpen van aardse herkomst zijn maar in minstens 1 geval ging dat duidelijk niet op.

 6. Kopje thee

  Hè, gezellig, weer eens een paar onvervalste ufo’s: vreesde al dat ze in de 20e eeuw waren achtergebleven.

Reacties niet toegestaan