101 recepten voor op de grill

Een zeer, zeer uitgebreid grill-menu staat vandaag op The New York Times. Houdt u van de grill? Wij ook, maar een enkele handreiking kan geen kwaad en het aloude 'zet hem maar flink heet' is natuurlijk vragen om moeilijkheden.
Met 101 recepten is het gewoon een compleet grill-kookboek dat de NYT ons vandaag aanbiedt en waarom zouden we deze gift weigeren? Het beste wat u kunt doen is naar de link gaan en de printer aanzetten. 
Het fijne van deze grill-gids is de diversiteit van de grondstoffen. Brood op de grill, artisjokken, wortels, tomaten, vijgen en pepers - vele groenten blijken uitstekend geschikt voor een oppokend vuurtje. En laten we ook de vissen niet vergeten.
Wat we kunnen missen als kiespijn, zijn de varkensvleesvarianten. Er wordt dikwijls wat angstig gedaan over de aanstaande moslimheerschappij maar als die gepaard zou gaan met een algeheel varkensvleesverbod, dan is Welingelichte Kringen niet op voorhand tegen...
Ten slotte wijst The New York Times nog op te grillen desserts, denk bijvoorbeeld aan een geroosterde grapefruit. Nooit geprobeerd, maar wel een aanlokkelijk experiment...

Bron(nen):   The New York Times