Gaat de vrouw die al decennia in haar ondergoed rondrent ineens een broek dragen

We zijn enigszins beduusd door de transformatie van Wonder Woman die vandaag aan de wereld wordt gepresenteerd. We kijken naar de nieuwe outfit en denken: waarom?  In een tijd dat de ‘onderbroek look’ een ware hype is en sterren als Lady Gaga, Christina, Madonna en Beyoncé meestal niet meer dan een onderbroek, een miniscule hotpants, of leotard (balletpakje) aan hebben, gaat dé vrouw die al decennia in haar ondergoed rondrent, ineens een broek dragen! Een legging! WTF? 
Het brein achter deze metamorfose is ene J. Michael Straczynski (waren alle vrouwelijke scriptwriters  te druk met taarten bakken?) die het verhaal van Wonder Woman heeft herschreven.
Straczynski: ‘Om Wonder Woman de 21ste eeuw in te trekken moet je doortastend zijn en het het ook visueel maken. Ik wilde haar stoerder maken en er een modern gevoel aan geven.’
Lady Gaga is op stukjes tape na bloot op MTV en het Wonder Woman moet contemporain en hip overkomen in een zwarte legging?  Welingelichte Kringen geeft meteen toe weinig verstand van mode te hebben, maar in dit geval: we denken van niet!

 

 

 

 

Bron(nen):   The New York Times