Schandelijke sport quotes: Stuur me iets heel stouts...

Samenleving
donderdag, 23 december 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
'Ga naar de badkamer en neem een foto'. De sms’jes van Tiger Woods gingen natuurlijk over Lust, maar in de meest opzienbarende uitspraken en tekstberichtjes van de sporthelden van 2010 – van Usain Bolt tot Cristiano Ronaldo- zijn alle zeven hoofdzonden ruim vertegenwoordigd. Hierbij een selectie: Lust Stuur me iets heel stouts. Ga naar de badkamer en neem een foto. (Text van Tiger Woods aan serveerster Jaimee Grubbs)
Hebzucht ’s Werelds beste spelers kosten een hoop geld, en wie ze wil hebben zal moeten betalen. Ik ben blij de duurste voetballer ter aarde te zijn. (Cristiano Ronaldo over zijn € 95 miljoen transfer naar Real Madrid)
Gramschap Het eerste wat ik tegen hem ga zeggen is: stop je te gedragen als een watje (Usain Bolt heeft raad voor Cristiano Ronaldo)
Onmatigheid Slim strooit een hoopje poeder op de koffietafel. Hij legt een lijn, snuift hem op. Hij legt nog een lijn. Ik snuif er een deel van. Ik leun achterover op de bank en denk na over de afslag die ik zojuist heb genomen. (Andre Agassi onthult in zijn auobiografie zijn geëxperimenteer met crystal meth in 1997) Afgunst Als wielrenner is hij goed, maar dat ligt anders op het op persoonlijk vlak, daar heb ik nooit enige bewondering voor hem gehad en zal ik ook nooit hebben. (Tour de France winnaar Alberto Contador onthult zijn apathie tegen Lance Armstrong) Hoogmoed We weten allemaal wie nr. 1 is. Laten we eerlijk zijn, ik ben de beste ter wereld. (Serena Williams verwelkomt Dinara Safina in de toppers lijst in mei ’10) Luiheid Ik dacht dat ik het allicht kon proberen. (Usain Bolt zet alles op alles om het wereldrecord op de 200 meter te verbreken in Berlijn).
Bron(nen): The Independent