Hengstensperma in de smaken puur, kersen en drop

Nieuw op het Tasmaans Hokitika Wildfoods festival: een glaasje vers hengstensperma voor € 5,50. Dat wordt ongetwijfeld een hit, volgens de organisatoren. 'Hengsten zijn pure testosteron', beweert festivaldirecteur Mike Keenan. 'Ze bevatten nauwelijks cholesterol. Een stevige slok zal je gegarandeerd van je sokken blazen. De kans is groot dat je je zelf een hengst voelt!'. Volgens Keenan is het merkwaardige drankje 100% veilig. Toch is hij niet van plan zich er zelf aan te wagen.

Voor de durvers zal er puur sperma verkrijgbaar zijn. Maar er worden ook varianten met kersen- en dropsmaak aangeboden. 'Vrouwen zeggen dat sperma een nogal doordringende zoutsmaak heeft, vandaar deze varianten', aldus Keenan. Pikant detail: het drankje wordt geserveerd door vrouwen met een paardenzweepje.

Voor de geïnteresseerden: het Hokitika Wildfoods festival vindt plaats op 12 maart. Andere gerechten die je er kan proeven zijn: kebabs van varkensingewanden in een sausje van vers palingslijm, ijsroom van wespenlarven, varkenssnuit en stierenpenis.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws