Een keurige venusheuvel levert uitvindster octrooi

Een tijdje terug, onder de douche, druk met de noodzakelijke lichaamsverzorging (en voor de zoveelste keer moeilijk in de weer met een scheermesje), kreeg Daphne Heltzel wat je noemt een brainwave. Waarom is er geen handig hulpmiddel om het bijwerken van je schaamhaar te vergemakkelijken? Zoiets moest er gewoon komen, vond ze: ‘Producten voor de verzorging van de schaamstreek worden heel normaal,’ zegt ze in De Pers.

De Ladyshape is een heel eenvoudig ding. Eigenlijk niet meer dan een stempeltje dat de vrouw op de venusheuvel kan drukken, waarna ze met een mesje alle lichaamsbeharing daaromheen vlot weg kan halen. Wat overblijft, is een perfecte vorm. Er zijn nu drie modellen. Bij de introductie, bijna een jaar geleden, lanceerde ze het 'Brazilian' streepje en het driehoekje. Dit voorjaar, met Valentijnsdag, kwam daar het hartje bij.
En nu volgt de export. ’Wáár de Ladyshape zal aanslaan, is dus moeilijk te voorspellen. Maar een wereldproduct is het zeker.' Daphne, ineens heel serieus: ‘Ik wil met Ladyshape een wereldwijde bijdrage leveren aan het welbevinden van de vrouw.'
Lees er alles over in De Pers

  Hier kun je bestellen

Bron(nen):   De Pers