De 10 beste verleidingstechnieken

1. Kijk een paar seconden langer dan gebruikelijk je toekomstige geliefde aan. Wel blijven glimlachen. Het vonkje is overgebracht. 

2. Bekijk hem/haar goed. Wel voorzichtig: eerst in alle rust het gezicht en dan - langzaam - de rest van het lichaam. Dus niet walgelijk opzichtig

3. Een etentje in een exclusief restaurant waar de sfeer romantisch is, doet wonderen. Als dat gelukt is kan je het geld later besteden aan de babykamer.

4. Dress to impress. Zorg dat je er niet uitziet als een onopgemaakt bed. Vrouwen houden ervan als mannen kwaliteitskleiding dragen. Vrouwen hoeven dat minirokje niet aan te trekken; hij kleedt je met z'n ogen toch wel uit.

5. Plan een gedeeld spannend avontuurtje. Een spannende film is het eenvoudigst. Het werkt als een aphrodisiac. Daarna lekker eten en praten over het avontuur.

6. Zorg dat je meegaat in de overtuigingen van de nieuwe liefde. Detecteer emoties, humor, walging. Als hij walgt van jouw grootste held, dan matcht het niet en is het tijd om bij jezelf te blijven en het restaurant te verlaten.

7. De glimlach is de eerste en beste manier van contact maken. Die is dan echt.

8. Vrouwen houden van praten. Vraag naar haar gevoelens.

9. Mannen: vraag een vrouw hoe ze over iets denkt. Als ze ergens serieus over is, zeg dan dat je er meer van wilt weten, tijdens een etentje. Vrouwen daarentgeen kunnen beter wachten tot de relatie wat stabieler is voordat ze een man vragen naar zijn gevoelens.

10. Dames, lach om zijn grappen en het liefst als eerste in gezelschap. Mannen moeten proberen (leuke) privégrapjes te maken om zo een ​​band te scheppen.

Zo heeft Darwin het allemaal bedoeld. 


Bron(nen):   The Independent