Politie kijkt toe hoe dezelfde Marokkaantjes nog een gezin wegpesten

Het homopaar Hans & Ton dat werd weggepest uit Leidsche Rijn bij Utrecht blijkt niet alleen te staan. Dezelfde Marokkaanse jongetjes die de homo's dwongen te vertrekken hebben ook een Marokkaans gezin weggejaagd door hen te blijven pesten. De politie weet precies wie de leden zijn van deze steeds crimineler geworden jeugdgroep maar was niet in staat hen te stoppen, blijkt uit de politiedossiers die de Volkskrant heeft ingezien.

Uit die dossiers blijkt de ernst in volle omvang. Een aantal ernstige incidenten is verzwegen. Zo is bij een inbraak op de muur van een woning de naam van de wijkagent geschreven met de toevoeging 'gaat dood binnenkort'.
Het gaat vooral om 3 straten en 18 Marokkanen.  Met als ergste de 2 'treiterbroers'. In de hele wijk Terwijde (7.500 inwoners) wonen 2500 allochtonen.
Bij het Marokkaanse gezin, dat op een steenworp afstand woonde van het homostel, is onder meer ingebroken. Een voorruit is ingegooid en hun auto's zijn meerdere malen vernield.
De reden dat de politie niks doet: hoewel iedereen zeker weet wie de daders zijn valt dat niet te bewijzen.

Bron(nen):   De Volkskrant      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Ronald Troost

    Aanpakken zoals ze in Marokko aangepakt zouden worden. Dit tuig toont geen enkel respect voor anderen, ze verdienen ook geen enkele vorm van respect.
    Om te beginnen alle uitkeringen stoppen, continue controleren op criminele activiteiten. Met andere woorden, gewoon wegpesten

Reacties niet toegestaan