Zwijgende echtgenote seksbeest DSK vrouw van het jaar

Voor ' Vrouw van het jaar' lijkt de keuze in Frankrijk voor de hand te liggen, want wie kan Christine Lagarde verslaan? De imponerende 55-jarige directeur van het IMF is een van de machtigste vrouwen ter aarde. Maar de lezers van online magazine Terrafemina verkozen Anne Sinclair, de 63-jarige erfgename die haar baan als tv-presentator opgaf om de carrière van haar man DSK volledig te kunnen ondersteunen.

En toen die zelfverklaarde grand séducteur werd gearresteerd voor het aanranden van een kamermeisje, beweerde ze meteen: 'We houden nog net zoveel van elkaar als toen we elkaar net kenden'. Dit dus terwijl was aangetoond dat haar man seks had met een voorbijkomend kamermeisje, alleen dat dit onvrijwillig gebeurde werd niet bewezen.

Bovendien volgde de openbaring van een lange reeks van smoezelige seksuele escapades, met een jonge vrouw uit de vriendenkring tot aan een ploegje prostituees. DSK bleef continue schuld ontkennen, maar gaf toe een ongeremd seksleven te hebben. En de vrouw die dat alles zwijgend verdroeg (en wie zwijgt stemt toe) is vrouw van het jaar?

Volgens de lezers van Terrafemina dankt ze die verkiezing aan haar ‘loyaliteit en moed’ en ‘volhardende en standvastige support’ voor DSK ( alhoewel dus niet tijdens al die gelegenheden waarbij ze de seksuele bevrediging van haar man aan vreemden overliet). Verder is Sinclair volgens de lofuitingen; ‘een heldin en anti-heldin voor Françaises. Vrouwen kijken naar de problemen in hun eigen leven en identificeren zich met haar.’
God, sta de Franse vrouwen bij als ze zich met Sinclair vereenzelvigen!

Lees verder op overgangstergirls

Bron(nen):   overgangstergirls