13 dingen die je moet laten om gelukkig(er) te worden

1. Altijd gelijk willen hebben 2. Alles onder controle willen houden 3. Anderen de schuld geven voor wat fout gaat in jouw leven. Je ouders, je ongelukkige jeugd, je partner, je baas de schuld geven maakt je niet gelukkiger. 4. Negatief zijn 5. Denken dat dingen niet voor jou zijn weggelegd.  Je moet geloven dat je dingen kan bereiken, dat je je geluk kunt maken. 6. Klagen Niets of niemand kan je ongelukkig maken als je dat zelf niet toelaat. Laat het niet toe en wees positief. 7. Kritiek leveren op anderen 8. Indruk maken Wees jezelf en probeer niet te doen alsof je iemand anders bent. 10. Etiketten plakken op anderen Stop met een etiket te plakken op alles en iedereen die anders is dan jij. Nutteloos en het houdt je af van je eigen geluk. 11. Bang zijn Angst is een illusie. Angst bestaat niet echt – jij bent degene die het creëert. 12. Excuses Stop met jezelf en andere smoesjes wijs te maken. In 99.9% van de gevallen zijn ze niet echt en verdoezelen ze de waarheid. 13. Leven naar de verwachtingen van anderen Je leven is van jou en van jou alleen. Te veel mensen leven alsof hun leven anderen toebehoort. Ze leven naar de waarden, normen en het verwachtingspatroon van hun ouders, vrienden, vijanden, leraren, overheid en media. Niet doen

Bron(nen):   Express  Purpose    

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Zmirlap

  En daar issie weer!!! De zinloze bijdrage van 3huis! Jammer van de opslagruimte op de server, jammer van de datatransmissie, jammer van de accu in mn telefoon en jammer van de fotonen die op mijn netvlies zijn gevallen.
  Dit moet wel een complot zijn om de klimaatverandering naar een hoger niveau te tillen, een andere reden voor deze bijdrage kan ik niet bedenken…..

 2. vandehoedenderand

  Maar wat als je nou altijd gelijk hébt? Zoals ik?
  Is niet makkelijk, hoor.

  Denk ook dat je gelukkiger wordt als je niet te veel lijstjes leest.
  Tenzij je een lijstjesfetisjist bent natuurlijk…

 3. eppo

  14: lijstjes lezen en serieus nemen. Niet doen! Ze bestaan niet echt, ze zijn van en voor mensen die de weg al kwijt zijn en dan ben jij niet.

 4. DoubleUC

  Zmirlap… als jij nou eens wegblijft van deze site . Dat het je hier niet bevalt is inmiddels duidelijk. Ik zie niet in waarom iedereen dat moet weten. Er zijn websites genoeg, zoek er een die je bevalt en keer hier niet meer terug.

Reacties niet toegestaan