IKEA gaat meubelen maken die ook jij in 5 minuten in elkaar zet

De halve wereld koopt IKEA-meubelen, maar klaagt ook over de martelgang om de Billy en Knõping in elkaar te zetten. En over de schroefjes die je tekort komt, of de schroefjes die je overhoudt. IKEA komt daarom met een nieuwe meubellijn, de REGISSÖR, die iedereen in 5 minuten in elkaar kan zetten, zonder gereedschap. Er zijn kasten, een buffet en tafels in het REGISSÖR-assortiment. Zie hier hoe eenvoudig het wordt.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Zmirlap

  Tis gewoon hastikke makkelijk: krijg je die meuk niet in elkaar dan behoor je direct chemisch gecastreerd worden en is het einde stemrecht….

 2. meesan

  Iedereen die zeurt dat Ikea te veel of juist te weinig schroeven in de pakketten stopt, die heeft het gewoon verkeerd gedaan. En het is toch echt geen rocket science.

 3. AT

  Ik snap al die ophef over Ikea zelfbouw niet. Als je bij je geboorte niet al te hard op de vloer gevallen bent behoor je binnen redelijke tijd zo’n kastje in elkaar te kunnen zetten.

 4. Hector

  IKEA, ik zal er nooit een voet binnen zetten en zeg nou zelf, die meubeltjes die ze daar proberen te slijten, daar wil een fatsoenlijk mens toch nog niet dood tussen aangetroffen worden?

Reacties niet toegestaan