Natalia Vodianova: ‘Dun is beter dan dik’

Het Russische topmodel Natalia Vodianova doet de discussie over gewicht in de modellenwereld opnieuw oplaaien. 'We weten toch allemaal dat het beter is om dun te zijn dan dik', stelde ze tijdens het Vogue Festival in Londen. 'Als ik zoals een varken zou eten, dan zou ik me er ook een voelen. Als ik een overheerlijk sterrendiner met 7 gangen bij mijn grootouders eet, voel ik me de ochtend nadien superslecht. Dan kan ik me ook mentaal niet goed voelen', stelde het model.

Tijdens het gesprek onthulde de moeder van 3 ook dat ze al 5 jaar het bloedgroepdieet volgt. 'De grootste contracten gaan naar de gezondste meisjes. Je moet een twinkeling in je ogen hebben, je kan niet doen alsof. Daarom volg ik altijd mijn hart in plaats van mijn verstand', vertelde het topmodel.

Op de vraag hoe ze haar zwangerschapskilo’s was kwijtgeraakt, antwoordde Vodianova dat ze 3 dagen na de geboorte van haar zoontje Victor al terug op een mode-evenement stond voor Givenchy Couture. Hoe ze dat deed, verklapte ze niet. Wel liet ze weten dat ze elk jaar een marathon loopt zonder te trainen.

foto: hotphotoss.com

Bron(nen):   Knack