Aangifte tegen cabaretier Guzman wegens doodsbedreigingen

Twee collega´s van Javier Guzman hebben bij de politie aangifte tegen hem gedaan wegens door Guzman gemaakte doodsbedreigingen. In Pauw vertelde Martijn Koning dat Guzman en zijn voormalige huisgenoot Jim Speelmans hem in zijn huis met de dood zouden hebben bedreigd en getracht zouden hebben hem te mishandelen. Inzet zou het verzoek van BNN/VARA zijn geweest dat niet Guzman maar Koning de eindejaarsconference Sint & Nieuw doet.
Koning, die vertelde dat Guzman en zijn vriend om 6 uur 's ochtends binnenvielen met een stroomstootwapen: "Ze zeiden: binnen 10 minuten ben je dood. Het ging erom dat ik dingen had gejat. Ze stonken allebei naar drank, er was drugs in het spel." Konings probeerde na een worsteling de politie te bellen, maar de telefoon zou hem uit handen geslagen zijn.
Volgens Guzman was er sprake van een woordenwisseling en waren er geen bedreigingen. Koning: "Die jongen moet zo snel mogelijk worden opgenomen. Hij is gewoon aan het doordraaien."
Een andere collega van Guzman, cabaretier Martijn Oosterhuis, deed eveneens aangifte wegens een doodsbedreiging. Dat gebeurde al een tijdje geleden na een conference. Ook volgens Oosterhuis was Guzman onder invloed van drugs.
 

Bron(nen):   De Volkskrant      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Spannend , vast stof voor een serie.

 2. Kees Cornelder

  Volgens mij hebben die drie krattenbier hiermee een handige publiciteitsstunt voor elks eigen toko geregeld!

 3. Volledig

  Junkie.

 4. Burgermans

  Volledig doorgesnoven.

 5. vandehoedenderand

  Die man is niet grappig. Veel ‘cabaretiers’ vandaag de dag zijn niet grappig. En nee, ik ben geen opa. Ik ben jonger dan Guzman. En ik vind er geen reet an.

Reacties niet toegestaan